Salman Khan nu vrea să se însoare! De ce nu o ia de nevastă pe Iulia Vântur: „Este doar vina mea...”

Relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost mereu extrem de mediatizată și a ridicat de-a lungul vremii și controverse, în special în legătură cu decizia de a se căsători care pare că tot întârzie să apaăr, chiar și acum după 12 ani de relație. Salman Khan a declarat totuși, în mai multe rânduri că nu mai este cazul să se însoare acum, după mai multe eșecuri în dragoste.

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan
Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur, dezvăluiri despre relația cu Salman Khan

Într-un interviu recent pentru City Times, Iulia Vântur a vorbit despre relația cu Salman Khan. Pe lângă faptul că a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitului său, artista a făcut și câteva dezvăluiri despre dinamica din relația lor. Vedeta a povestit că Salman este foarte dedicat muncii sale, iar asta o inspiră foarte mult.

Trăiește pentru munca sa, scufundându-se pe deplin nu doar în propriul rol, ci în întreaga echipă și în întregul proces.”, a spus Iulia. Totuși, aceasta a dat de înțeles că ar trăi puțin în umbra iubitului său celebru.

Salman este precum o stea strălucitoare, el este scutul meu. Iar asta este un lucru de care trebuie să fiu mândră. Este o provocare să strălucești la fel de bine când ești înconjurat de o aură atât de mare.” , a spus Iulia conform presei din India.

Iulia și Salman Khan sunt împreună de peste un deceniu. Totuși, până acum nu au făcut marele pas spre altar, deși toată lumea se întreabă când vor lua cei doi această decizie. Iată însă că presa din India scrie că actorul a declarat de-a lungul vremii că vremea lui pentru căsătorie a apus de mult și că nu s-ar mai gândi la acest lucru, potrivit khaleejtimes.com. Iată că fanii din India își doresc să o vadă pe românca noastră mireasa lui Salman Khan, motiv pentru care atunci când o văd pe blondina noastră pe străzile din Mumbai strigă după ea „bhabhi” adică „cumnată”, semn că Iulia este considerată una de-a lor.

Desigur, știu ce înseamnă și simt dragostea când cineva îmi spune bhabhi. Apreciez asta.” a spus Iulia conform sursei citate, semn că prețuiește căldura cu care o tratează fanii din India.

Nu vrea Salman Khan să se căsătorească cu Iulia Vântur?

Anul trecut, Salman Khan a fost întrebat în cadrul unui interviupentru India TV de ce nu s-a căsătorit până acum și a dat de înțeles că el însuși ar fi motivul, deși de-a lungul vremii, actorul în vârstă de 57 de a ani a avut iubite foarte frumoase.

 „În primul caz, căsătoria nu a avut loc. Când am spus da, cineva a spus nu. Când cineva a spus da, eu am spus nu. Acum există un "nu" din ambele părți. Când ambele părți vor spune "da", căsătoria va avea loc. Încă mai este timp. Am 57 de ani. Vreau să fie prima și ultima.”

Actorul însă a mărturisit că mereu a fost părăsit de femei: „Niciuna dintre ele nu a avut vreo vină. Este doar vina mea. Probabil a fost un fel de teamă în mintea lor că s-ar putea să nu fiu în stare să le ofer fericire în viață. Sunt sigur că sunt cu toate fericite oriunde s-ar afla."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net