Salman Khan, în compania unei alte femei. Fanii au luat foc și l-au taxat dur pe actorul indian: „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”

Salman Khan și Iulia Vântur țin în continuare ocupate primele pagini ale ziarelor, căci controversele continuă să apară. După ce s-a speculat că nu ar mai forma un cuplu, ceea ce ulterior românca a negat, acum au apărut imagini cu actorul indian în tandrețuri cu o altă femeie. 

Salman Khan și Iulia Vântur / foto: social media
Salman Khan și Iulia Vântur / foto: social media

Fanii starului de la Bollywood au rămas perplex să vadă imagini cu el în preajma altei femeie în afară de iubita lui, Iulia Vântur. Protagonista principală este o femeie brunetă, iar imaginile cu pricina au făcut înconjurul internetului. 

Salman Khan, tras la răspundere de fani!

Salman Khan a fost tras la răspundere de fanii săi, imediat cum s-au viralizat imaginile cu el și cu domnișoara brunetă cu care s-a îmbrățișat în cadrul unui eveniment. Acest episod apare la scurt timp de la momentele în care Salman și-a ignorat iubita în spațiul unui eveniment sportiv, apoi a onorat singur invitația la petrecerea de dinaintea nunții a fiului celui mai bogat om din India, Mukesh Ambani. 

Cu toate că, la venirea în România, Iulia Vântur a vorbit cu presa românească și a liniștit lucrurile, evenimentul recent le agită din nou. 

Salman Khan, în compania altei femei / foto: Captură video
Salman Khan, în compania altei femei / foto: Captură video

„Nu l-am văzut la braț cu Iulia Vântur niciodată”, „Cu Iulia de ce nu se pozează așa?”, „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia”, „Asta-i actuala iubită a lui Salman”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților la imaginea cu pricina. 

Iulia Vântur, reacție după zvonurile apărute în social media

Recent, Iulia Vântur a revenit acasă pentru a-și revedea părinții, acesta fiind și motivul pentru care a absentat de la marele eveniment al anului 2024. De asemenea, în emisiunea moderată de Cătălin Măruță, blondina a mărturisit că este deja obișnuită ca de fiecare dată când vine în România, oamenii să creadă că ea și Salman Khan nu mai sunt un cuplu. 

  „De fiecare dată când vin în țară se spune că ne-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România să se spună ceva", a declarat Iulia Vântur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net