Lângă ce bărbat a fost văzută Iulia Vântur după zvonurile despărțirii de Salman Khan. Vedeta a revenit în România și s-a întâlnit cu un celebru cântăreț. FOTO

Ultima actualizare:

Iulia Vântur a decis să lase trecutul în spate și să înceapă un nou capitol al vieții sale în India, acolo unde s-a mutat pentru a fi împreună cu actorul Salman Khan, cu care formează un cuplu de mai bine de un deceniu. Recent, au apărut anumite zvonuri conform cărora relația celor doi ar exista anumite probleme. Ajunsă recent în România, vedeta s-a bucurat de revederea cu un cunoscut cântăreț. 

Iulia Vântur a revenit în România / foto: Click!
Iulia Vântur a revenit în România / foto: Click!

În urmă cu doar câteva zile, Iulia Vântur a fost ignorată în public de iubitul ei, în timpul unui eveniment sportiv, gest care dat startul mai multor controverse. Ulterior, actorul s-a prezentat la nunta celui mai bogat om din India însoțit doar de familie, absența frumoasei blondine făcându-se remarcată în jurul invitaților, și nu numai. 

Iulia Vântur și Adi Sîna, revedere de zile mari 

Iulia Vântur și Adi Sîna / foto: captură InstaStory
Iulia Vântur și Adi Sîna / foto: captură InstaStory

După episodul în care Salman Khan a ignorat-o pe Iulia Vântur la evenimentul sportiv, apoi s-a prezentat neînsoțit de ea la nunta fiului lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din India, vedeta noastră a creat și mai multe controverse după ce și-a făcut bagajele și a revenit în România. 

După ce s-a întors acasă, Iulia s-a întâlnit cu un vechi prieten - Adi Sînă. Artistul a postat o fotografie cu ei pe social media, însoțită de următorul mesaj: 

„Nu ne-am văzut în Mumbai, dar uite că ne-am văzut la Iași. Mă bucur să te revăd, Iulia!”. 

„Iulia Vântur nu a fost”

 Valentin Luca este campion mondial la „Flair Bartending” și s-a ocupat de pregătirea băuturilor invitaților de la fastuoasa nuntă din India. Bărbatul a mărturisit că în cele trei zile de petrecere a încercat să o zărească pe Iulia, care nu și-a făcut apariția la nuntă. 

„Iulia Vântur nu a fost, m-am uitat după ea, am zis că poate o văd pe acolo, dar nu a fost nici în a doua zi, nici în a treia”, a declarat Valentin Luca, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Faptul că vedeta a revenit de câteva zile pe meleagurile sale au ridicat un semn de întrebare în rândul oamenilor, care cred cu tărie că sunt șanse mici să mai formeze un cuplu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net