Iulia Vântur, enervată la culme Teo Trandafir! A izbucnit în direct: „Draga mea, acum sincer...”

Iulia Vântur, vedeta din România care de aproape 12 ani de zile se iubește cu actorul indian Salman Khan, a fost scoasă din sărite de câteva întrebări adresate de Teo Trandafir, referitoare la zvonurile legate de o posibilă despărțire. De asemenea, vedeta de la Kanal D a precizat că nu vede „chimia” dintre cei doi, iar Iulia a ales să spună lucrurilor pe nume. 

Iulia Vântur, prezentă în emisiunea „Follow Us” / foto: captură YouTube
Iulia Vântur, prezentă în emisiunea „Follow Us” / foto: captură YouTube

Frumoasa blondină a intrat și mai mult în atenția presei în urma unor episoade care au lăsat loc de interpretări: la un eveniment, Iulia și Salman Khan au fost extrem de distanți unul față de celălalt. Ulterior, aceasta a absentat de la petrecerea de dinaintea nunții a fiului unuia dintre cei mai bogați oameni din India, Mukesh Ambani. 

Iulia Vântur: „Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată”

Faptul că Iulia și Salman Khan nu se afișează des la diverse evenimente a determinat-o pe prezentatoarea emisiunii „Follow Us” să îi pună diverse întrebări vedetei. Cu toate că intenția lui Teo Trandafir a fost aceea de a lămuri situația, Iulia Vântur a fost extrem de dură în răspunsuri.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare”, a declarat Iulia Vântur, în emisiunea „Follow Us'.

„Eu cu ochiul meu de babă, m-am uitat la filmulețele respective, și nu a părut că aveți o chimie, păreai că faci parte din stafful lui”, a continuat Teo Trandafir.

„Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale. Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”, i-a răspuns Iulia Vântur, vizibil deranjată.

„Teo Trandafir: Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…

Iulia Vântur: Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect.

Teo Trandafir: Pentru că nu mă înțeleg, nu mă duce capul.

Iulia Vântur: Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă.

Teo Trandafir: Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine.

Iulia Vântur: Femeile în general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva.

Teo Trandafir: Cum adică ai ales pe altcineva? Ești văzută cu el.

Iulia Vântur: Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri”, a fost dialogul celor două.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (5) jpg
banner dan ciotoi generic png
image png
555 (16) jpg
image png
Banner vedete la plajă
banner Livia Graur
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net