Teo Trandafir, dans pe balans alături de un celebru artist român! Prezentatoarea i-a cucerit pe toți cu mișcările ei

#Exclusiv Click!

Cunoscut drept „Regele cumbiei din România”, artistul latino de origine română - așa cum este numit de presa internațională, Radhu, a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre relația cu Teo Trandafir, prezentatoare de televiziune care i-a dat imboldul necesar pentru a deveni un artist renumit pe plan internațional. 

Teo Trandafir / foto: social media
Teo Trandafir / foto: social media

Radhu a ajuns viral în Mexic și Columbia odată cu lansarea piesei „Puro Amor”, care a rupt topurile și l-a ajutat să devină și mai cunoscut decât era deja. Înainte de asta, faimosul cântăreț a fost lansat de Teo Trandafir, în emisiunea sa. Ce mărturisire ne-a făcut artistul, aflați din rândurile de mai jos!

Radhu: „Ea a cobit”

Teo Trandafir a fost cea care l-a lansat pe Radhu, singurul cântăreț de cumbia din Europa, la ea în emisiune! Tot ea a făcut primii pași de cumbia din showbizz-ul românesc. 

Drumul spre succes nu a fost deloc unul ușor pentru artist, însă recunoaște cu mândrie că o influență puternică a avut-o Teo Trandafir, care i-a oferit un sfat prețios înainte de a deveni faimos internațional: acela de a deveni membru al formației Rafaga. 

„Teo a fost cea care mi-a zis că formația Rafaga s-a despărțit la ea în emisiune. Ea a cobit ,ca să zic asa, zicându-mi că mă vede cântând cu ei, înainte ca eu să devin artist internațional, și să fac piesa „Puro Amor”, alături de acest grup, grupul Rafaga, numărul 1 la nivel mondial în ceea ce privește muzica tropicala”, ne-a mărturisit Radhu.

Teo Trandafir dansează alături de Radhu / foto: captură Kanal D
Teo Trandafir dansează alături de Radhu / foto: captură Kanal D

Radhu, despre succesul piesei „Puro Amor”

În urmă cu câteva săptămâni, Radhu a stat din nou de vorbă cu noi și a povestit cum a atins performanța de a deveni unul dintre cei mai iubiți cântăreți din lume și cum a ajuns să colaboreze cu producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan: 

„Am plecat din Mexic în Argentina, unde am lucrat la albumul "Radhu - Puro Amor" alături de producătorii lui Luis Fonsi și ai Gloriei Estefan ,album ce în 2020 a întrat în Billboard latin,alături de albumele ce aparțineau Shakirei și lui Maluma. Pentru asta m-am pregătit în Mexic la școala celebrei actrițe mexicane de producții Hollywood, Patricia Reyes Spindola. Ea m-a învățat cum să vorbesc spaniola latino-americană în funcție de regiune (Argentina, Mexic, Venezuela).

Știam că mi se difuzează muzica în Venezuela, Columbia, fără ca eu să fi fost pe acolo, dar nu și în Costa Rica! Managerul meu a primit deja o invitație pentru a menține relațiile diplomatice România- Costa Rica și să le cânt Puro Amor, piesa care acum este difuzată acolo!”, a spus Radhu, în exclusivitate pentru Click!

Cum a ajuns să colaboreze cu producătorul lui Luis Fonsi

„O altă colaborare interesantă a fost cu Tony Cortez, producătorul lui Luis Fonsi, care e cel mai căutat trompetist din industria muzicală la ora actuală, solicitat de Luis Miguel, Gloria Estefan şi care îl acompaniază pe Luis Fonsi în spectacolele sale! Mie cumbia îmi place, fiind stilul creat special pentru mine, îmi aparţine, mă reprezintă şi mă ajută să mă exprim şi să exprim exact ceea ce îmi doresc! Este frustrant pentru un artist să nu fie înţeles de orchestră şi să nu ducă publicul în starea în care îşi doreşte, prin muzica sa! Iar eu sunt critic, atent la orice detaliu! Văd mai mult partea goală a paharului, dar când spun că proiectul meu muzical mă mulţumeşte în totalitate, înseamnă ca realmente simt că am ceva de spus în muzica internaţională!”, a mai spus Radhu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net