Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan. Ce spune despre zvonurile apărute recent: „N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata?”

Ultima actualizare:

Iulia Vântur, cunoscută prezentatoare și artistă româncă, stabilită în India de peste șapte ani, a stârnit curiozitatea fanilor și a presei cu privire la starea relației sale cu celebrul actor de la Bollywood, Salman Khan. Zvonurile despre o posibilă despărțire și chiar planuri de nuntă au fost aduse în discuție în mod constant, iar Iulia Vântur a ales să abordeze aceste subiecte într-o apariție recentă.

Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan
Iulia Vântur, adevărul despre relația cu Salman Khan

Iulia Vântur, relație de peste șapte ani și zvonuri de despărțire

De-a lungul anilor, relația dintre Iulia Vântur și Salman Khan a fost subiectul unor speculații constante. Recent, absența Iuliei de la o petrecere de amploare a alimentat bănuieli și zvonuri conform cărora cei doi ar fi ales drumuri separate. Aceste speculații au fost aduse în discuție în cadrul unei emisiuni.

În timpul emisiunii moderate de Cătălin Măruță, Iulia Vântur a abordat subiectul zvonurilor despre despărțire. „De fiecare dată când vin în țară se spune că ne-am despărțit. N-am voie să vin să-i văd pe mama și pe tata? Ne-am obișnuit, suntem în vizorul public. Îți dai seama, dacă tot am venit în România să se spună ceva", a declarat Iulia Vântur.

Cu zâmbetul pe buze și o doză de umor, Iulia a respins aceste zvonuri, subliniind că ea și Salman au lucruri mai importante de discutat decât speculațiile din presă.

Nunta anunțată și detalii inedite

O altă temă abordată în cadrul emisiunii a fost cea a nunții. Recent, Iulia Vântur nu a participat la o mare petrecere în India, unde Salman Khan a fost prezent, iar acest lucru a condus la noi speculații. Iulia a dezvăluit că evenimentul a fost organizat pentru a anunța nunta fiului lui Mukesh Ambani, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii. Cu toate acestea, nunta adevărată este programată pentru luna iulie, și anume nunta fiului lui Ambani, iar Iulia Vântur și Salman Khan se vor alătura festivităților.

Iulia Vântur și-a exprimat speranța că nunta nu va coincide cu ziua sa de naștere.

Vedeta a demonstrat că nu se lasă afectată de zvonurile constant circulante în presă. Ea și Salman Khan par să își continue relația în mod normal, iar privirea plină de optimism către viitor și detaliile plăcute oferite în cadrul emisiunii au arătat că cei doi își trăiesc viața de cuplu într-un mod armonios și cu multă încredere reciprocă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net