Ce a pățit Loredana Groza când a fost în vizită la Iulia Vântur! „Deci trebuie să plecăm. Pa, de la Mumbai”

Ultima actualizare:

Loredana Groza (53 de ani) a fost recent în India, alături de fiica sa, Elena, unde s-a întâlnit cu Iulia Vântur (43 de ani), dar și cu partenerul ei de viață, Salman Khan (58 de ani), cu care este împreună de mai bine de zece ani.

Într-o postare recentă făcută de artistă pe contul său de Facebook, în momentul a fost în India, putem vedea cum fosta prezentatoare de la PRO TV și Loredana Groza au ieșit seara, ca fetele, la o plimbare prin oraș. Au dorit la un moment dat să ia o ricșă (taxi – n.r) pentru a ajunge la o altă destinație, însă nu s-a putut.

Amuzate din cale afară de ce li s-a putut întâmpla cele două au filmat momentul, ba mai mult le-au spus în câteva cuvinte ce li s-a întâmplat.

„Doarme în mașină, deci trebuie să plecăm. Pa, de la Mumbai”, a spus Loredana Groza cu zâmbetul de buze în dreptul filmulețului său postat pe pagina sa de Facebook.

Iulia Vântur, vedetă discretă

Iulia Vântur s-a stabilit în India de mulți ani unde își trăiește viața personală ferită de ochii curioșilor având în vedere că se iubește cu Salman Khan, un celebru actor de la Bollywood, de ani de zile. Astfel că gurile rele spuneau recent că vedeta ar fi însărcinată, însă Iulia Vântur a lămurit aceste speculații în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO-TV:

„Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, nu cred că sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie. E vorba și de faldurile rochiei și lumina. A fost probabil o poziție mai neobișnuită. Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că copilul e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu, dacă se va întâmpla”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net