Câte clase are și ce studii a terminat Iulia Vântur. Detaliul neștiut din viața iubitei lui Salman Khan

Ultima actualizare:

Iulia Vântur se poate declara o femeie împlinită. Formează un cuplu de mai bine de 10 ani cu unul dintre cei mai renumiți actori de la Bollywood și din întreaga lume, Salman Khan, a reușit să facă performanță în România, în televiziune, dar are și o carieră strălucitoare în muzică în India. Și totuși, nu mulți știu că facultatea absolvită nu i-a folosit în televiziune și nici în actorie. Ce studii are Iulia Vântur?

Câte clase și ce studii are Iulia Vântur / foto: arhiva Click!
Câte clase și ce studii are Iulia Vântur / foto: arhiva Click!

Iulia Vântur a fost apreciată încă din adolescență, fiind, cu ani în urmă, cea mai apreciată vedetă TV din România. O țară întreagă o cunoaște de la pupitrul Știrilor ProTV, iar mulți o au în memorie și ca fostă co-prezentatoare a emisiunii care a făcut istorie în televiziune, „Dansez pentru tine”. Surpriza mare este faptul că Iulia Vântur a terminat o facultate dificilă, însă studiile ei nu sunt nici în domeniul televiziunii și nici al actoriei. Cursurile sale nu au legătură cu domeniul profesional.

Câte clase și ce studii are Iulia Vântur

Vedeta a urmat cursurile Facultății de Drept din orașul său natal, Iași, între anii 1999 și 2003. Tot atunci a frecventat workshop-urile de actorie organizate de Dan Nuțu și școala de actorie a lui Dragoș Bucur. A avut ocazia să își pună în valoare abilitățile actoricești în filmul american „Bunaraku”, regizat de Guy Moshe, datorită cursurilor de actorie urmate.

A cochetat pentru prima oară cu lumina reflectoarelor la vârsta de 15 ani, când a primit o ofertă de a fi model. La 17 ani, a reușit să devină instructor de modele în Iași, Botoșani și Suceava.

Vedera a fost prezentatoarea unei emisiuni magazin, Europa Nova, ulterior a ajuns prezentatoare de știri la televiziunea BIT Iași, aici lucrând vreme de doi ani, iar apoi, în urma unei preselecții la care s-au înscris peste 800 de candidați, Iulia Vântur s-a angajat la Protv Iași. La vârsta de 25 de ani, ea s-a stabilit în București și a câștigat notorietate prin implicarea în proiectul „Dansez pentru tine”.

Iulia Vântur a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul. Vedeta formează alături de Salman Khan un cuplu de mai bine de 10 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net