Salman Khan, victima unor criminali periculoși. Ce s-a întâmplat cu starul de la Bollywood

Salman Khan, celebrul actor din India, a fost victima unor atacatori periculoși. Totul s-a petrecut duminică, pe 14 aprilie, când mai mulți criminali ce aparțin unei grupări religioase au tras focuri de armă în casa vedetei de la Bollywood.

Salman Khan, victima unor criminali periculoși
Salman Khan, victima unor criminali periculoși

Salman Khan, atacat de o bandă de criminali

Locuința lui Salman Khan, aflată în cartierul Bandra din Mumbai, a fost ținta de răzbunare a unor criminali periculoși. Atacatorii au tras 5 focuri de armă în casa actorului, dorindu-și să se răzbune din cauza unei întâmplări provocate de familia acestuia în urmă cu 20 de ani.

Indivizii se aflau pe motociclete în momentul în care au tras focuri de armă către locuința lui Salman Khan. Ulterior, aceștia s-au făcut nevăzuți, însă polițiștii au reușit să îi identifice. Cei doi bărbați în vârstă de 23 și respectiv 24 de ani, fac parte dintr-o bandă criminală a unei secte religioase. Vicky Gupta și Sagar Kumar Palak se află acum în arest. La momentul infracțiunii, starul de la Bollywood se afla în casă alături de câteva rude. Din fericire, aceștia au scăpat fără nicio vătămare corporală.

Se pare că atacatorii au avut și un motiv pentru care au încercat să se răzbune pe iubitul Iuliei Vântur. În urmă cu mai bine de 20 de ani, familia lui Salman Khan a ucis două antilope, iar faimoasa bandă Bishnoi consideră că animalele sunt sacre. Astfel, cei care le-au omorât au încălcat principiile sectei.

„Poliția din Mumbai investighează cazul atacului armat din afara reședinței actorului Salman Khan. Au fost alcătuite mai multe echipe de căutarea a făptașilor, iar cei doi suspecți au fost prinși la Kuchchh, au fost arestați și predați poliției din Mumbai. În timpul interogatoriului, s-a constatat că făceau parte din banda criminală lui Lawrence Bishnoi. Cei doi acuzați. Vicky Gupta și Sagar Pal au recunoscut că au fost implicați în incident”, informează autoritățile din India.

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? „Am mai spus asta de nenumărate ori”

Nu demult, s-a zvonit că Iulia Vântur și Salman Khan s-ar fi deaspărțit, în ciuda relației pe care o au de mai mulți ani. Ulterior, vedeta a ieșit să facă lumină în acest sens și a declarat că preferă să își țină relația departe de lumina reflectoarelor.

 Speculațiile au apărut după ce starul de la Bollywood și prezentatoarea TV au apărut separați la câteva evenimente. Astfel, fanii celor doi au considerat că s-au despărțit, mai ales că actorul nu a fost prea apropiat de partenera sa.

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi. În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare”, a declarat recent, Iulia Vântur în cadrul unei emisiuni TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net