Archie a împlinit 2 ani! Meghan Markle și prințul Harry au publicat o poză adorabilă de ziua lui

7 mai 2021
article img
Scandalul provocat de numele fetiței cuplului Harry şi Meghan continuăFoto: Getty

Prințul Harry (36 de ani) și Meghan Markle (39 de ani) au publicat o nouă imagine cu Archie ținând baloane în mână, pentru a marca ziua lui de naștere. Micuțul a împlinit doi anișori pe 6 mai. Ducele și ducesa de Sussex au postat fotografia adorabilă, pe care i-au făcut-o chiar ei, pe site-ul lor Archewell, în timp ce își sărbătoreau fiul în casa lor din California.

Postarea a venit după ce cuplul le-a cerut celor care i-au urat "la mulți ani" lui Archie donații caritabile pentru a marca această ocazie. Meghan și Harry au publicat și o declarație comună pe site-ul lor. spunând că sunt „incredibil de recunoscători” față de cei care au dat bani unor cauze bune, s-au oferit voluntari sau au strâns donații în numele fiului lor. Mândrii părinți au scris: „Am fost profund atinși în ultimii doi ani de căldura și sprijinul pentru familia noastră . Mulți dintre voi donați unor organizații caritabile în numele său și marcați ocazia zilei fiului nostru dând înapoi sau făcând un act de caritate - totul prin bunătatea inimii voastre”.

article img
Archie a împlinit doi ani

Meghan și prințul Harry, acte caritabile pentru familiile nevoiașe afectate de pandemie

De asemenea, ei au menționat că „prea multe familii” încă se luptă să supraviețuiască din cauza pandemiei de Covid și le-au cerut celor care își permit să ajute la vaccinarea celor mai vulnerabili: „Nu vom putea să ne recuperăm cu adevărat până când toată lumea, peste tot, nu va avea acces egal la vaccin”, au spus ei. „Și cu această intenție, vă invităm să contribuiți cu tot ce puteți - dacă aveți mijloacele necesare pentru a face acest lucru - pentru a aduce vaccinuri familiilor din cele mai vulnerabile locuri din lume. Pentru o donație de doar 5 dolari, puteți acoperi costul unei doze pentru cineva care are nevoie. Și pentru că am reușit să asigurăm asistență potrivită de la mai multe organizații, cei 5 dolari pe care îi dați se vor transforma automat în 20 de dolari - acoperind costul a patru doze.”