Bărbat dispărut în timp ce se plimba cu mașina, descoperit în burta unui rechin la câteva zile. Detalii terifiante

Caz șocant! Diego Barria, un bărbat în vârstă de 32 de ani, a dispărut fără urmă pe 18 februarie, în timp ce se plimba cu o mașină de teren, în provincia Chubut, din sudul Argentinei. Recent, rămășițele argentinianului au fost găsite în burta unui rechin.

Diego Barria a fost găsit în burta unui rechin (Foto: FACEBOOK/PIXABAY)
Diego Barria a fost găsit în burta unui rechin (Foto: FACEBOOK/PIXABAY)

Rămășițele lui Diego Barria au fost găsite în burta unui rechin de 1,5 metri

Zilele trecute, doi pescari au contactat autoritățile de coastă, după ce au văzut mai mulți rechini în apropiere de unde a fost găsită mașina de teren a lui Diego Barria. În burta unui dintre rechini, pescarii au găsit rămășițe umane. 

Familia lui Diego Barria a indentificat cadavrul pe baza unui tatuaj, potrivit Sky News. Nu este clar ce s-a întâmplat, iar poliția argentiniană a deschis o anchetă în acest caz. 

Mașina de teren a lui Barria a fost găsită pe o pajă de lângă Rocas Coloradas, la două zile după ce acesta fost dat dispărut. Potrivit apropiaților, bărbatul, care era tatăl a trei copii, ieșise să se plimbe cu mașina, iar atunci când nu a mai dat niciun semn, familia a început să se îngrijoreze și a alertat autoritățile. 

Ce ipoteză iau în calcul anchetatorii

Presupunem că Diego a suferit un accident și investigăm toate pistele”, a anunțat poliția locală. Rechinul în burta căruia a fost găsit Diego avea o lungime de 1,5 metri. 

Anchetatorii cred că Barria a suferit un accident cu mașina de teren și că a zăcut inconștient pe marginea plajei, fiind luat de apă atunci când a crescut nivelul mării.

Rămasă văduvă, soția lui Diego Barria, Virginia Brugger, a publicat un mesaj sfâșietor pe pagina sa de Instagram: „Inima mea a murit odată cu tine! Te voi iubi pentru totdeauna”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net