Trei balene ucigașe au devorat un rechin de aproape 3 metri. Imaginile surprinse de drone sunt incredibile

O dron─â care zbura deasupra Golfului Mossel din Africa de Sud a capturat mai multe balene atac├ónd, ucig├ónd ╚Öi m├ónc├ónd ficatul unui mare rechin alb. Orcile s-au mutat ├«n regiune ╚Öi se hr─ânesc cu rechini, deoarece organele lor sunt bogate ├«n energie. Exper╚Ťii au teoretizat de mult c─â acesta este motivul pentru care rechinii nu se mai ├«nmul╚Ťesc de mult ├«n regiune, iar aceast─â prim─â ├«nregistrare demonstreaz─â c─â au dreptate.

balene omoara rechin webp

În scena captivantă surprinsă de dronă, o orcă smulge cu mare cruzime ficatul unui rechin alb lung de 3 metri, în timp ce alte două balene ucigașe privesc cu entuziasm cum apele albastre ale golfului Mossel din Africa de Sud devin roșii sânge, înainte ca rechinul să se scufunde și să se facă nevăzut.

Vezi și:  Imagini terifiante! Un copil a fost salvat miraculos de lângă un rechin

┬áPovestea nea╚Öteptat─â a fost surprins─â de o camer─â aflat─â pe o dron─â ╚Öi ├«i ajut─â pe oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â s─â ├«n╚Ťeeag─â mai bine motivele pentru care fosta capital─â a rechinilor din ├«ntreaga lume a ajuns s─â mai g─âzduiasc─â un num─âr foarte mic de exemplare.

Videoclipul inedit în care balenele ucigașe se înfruptă dintr-un mare rechin alb

Se ╚Ötie c─â orcile ador─â ficatul de rechin alb, c─âci organul este mare ╚Öi gras, devenind felul lor preferat de m├óncare. Numai ├«n anul 2017 ╚Öi-au f─âcut apari╚Ťia opt carcase de rechin pe malul Western Cape ╚Öi tuturor le lipsea ficatul.

Cite╚Öte ╚Öi:┬áRechin enorm, v─âzut pe plajele Barcelonei. Turi╚Ötii au fost evacua╚Ťi

balene omoara rechin 3 webp

Filmarea care s-a viralizat peste noapte este rodul muncii biologului marin Alison Towner care se concentreaz─â de ani buni asupra rechinilor albi. Ea a transmis, pe Instagram, c─â descoperirea recent─â este ÔÇ×una dintre cele mai incredibile buc─â╚Ťi de istorie natural─â surprins─â vreodat─â ├«n format videoÔÇŁ.

Clipul, primul de acest fel care demonstreaz─â ipoteza potrivit c─âreia balenele uciga╚Öe m─ân├ónc─â rechini albi, va fi difuzat pe Discovery, la Shark House. Marii rechini albi se adun─â ├«n mod normal ├«n apele care ├«nconjoar─â Africa de Sud, datorit─â popula╚Ťiei numeroase de foci din Cape Town, acestea fiind principala surs─â de hran─â a pr─âd─âtorilor.

Cu toate acestea, rechinii se aflau ├«n num─âr de aproximativ 900 de exemplare, popula╚Ťia reduc├óndu-se considerabil, la aproximativ 522, din cauza faptului c─â eu devenit, la r├óndul lor, prad─â. ├Än mod normal, am crede c─â rechinii ar avea un avantaj asupra orcilor, ├«ns─â realitatea prezint─â fix opusul. Balenele sunt mai mari, mai curajoase ╚Öi ├«╚Öi calculeaz─â orice mi╚Öcare strategic.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
FotoJet (1) jpg
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg