Bilan╚Ťul deceselor provocate de coronavirus a trecut de 2.000!

Noul coronavirus a infectat zeci de mii de persoane jpeg
Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la două persoane, în ItaliaFoto: AFP

Bilan╚Ťul epidemiei de coronavirus cre╚Öte pe zi ce trece! Sunt peste 2.000 de mor╚Ťi ├«n ├«ntreaga lume, dup─â ce autorit─â╚Ťile din provincia Hubei, acolo de unde a pornit focarul, au anun╚Ťat ├«nc─â 132 de noi decese.

De asemenea, au fost raportate  1.693 de noi cazuri de contaminare. Este, totu╚Öi, cea mai sc─âzut─â cifr─â ├«nregistrat─â ├«n ultima s─âpt─âm├ón─â, potrivit Digi24. Num─ârul deceselor a ajuns la 2.012.

├Änum─ârul cazurilor de contaminare ├«n China continental─â a ajuns la cel pu┼úin 74.000. Au fost fost ├«nregistrate aproximativ 1.000 de cazuri de contaminare ┼či ╚Öase decese, ├«n alte 30 de ┼ú─âri. Au fost 75.216 ├«mboln─âviri, dintre care 14.719 oameni s-au f─âcut bine. ├Än prezent sunt 48.428 de oameni bolnavi, dintre care 12.057 sunt considera╚Ťi ├«n strare grav─â sau critic─â.

Al doilea deces provocat de coronavirus în Hong Kong

Un al doilea deces provocat de coronavirus a fost ├«nregistrat ├«n Hong Kong, conform autorit─â┼úilor sanitare locale.  Victima este un b─ârbat ├«n v├órst─â de 70 de ani care a fost diagnosticat cu coronavirus ├«n 14 februarie. ├Än prezent sunt 62 de cazuri confirmate de coronavirus ┼či dou─â decese ├«n Hong Kong.

Prima victim─â a coronavirusului ├«n Hong Kong a fost un b─ârbat de 39 de ani, care a murit ├«n 4 februarie. El c─âl─âtorise cu trenul de mare vitez─â din Hong Kong c─âtre epicentrul ├«mboln─âvirilor, Wuhan, ├«n 21 ianuarie ┼či a revenit ├«n 23 ianuarie.

Regiunea a ├«nchis temporar unele puncte de frontier─â cu China ┼či nu mai emite permise de c─âl─âtorie pentru turi┼čtii veni┼úi din China.

Citește și

China Coronavirus: Regizorul de film Chang Kai și familia sa au murit. Mesajul sfâșietor de pe patul de moarte

Cine este românul infestat cu coronavirus pe nava de croazieră Princess Diamond, aflată în carantină în Japonia

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirin─â frumuse╚Ťe pixabay
gheorghe turda
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gigi becali jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
george simion port popular jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
calendar ortodox 2021 25 iunie sfanta mare mucenita fevronia png
image png
simona halep bucurie jpg
ips teodosie jpg