Blestemul de la Casa Albă: ginerele lui Trump a suferit de cancer! Jared Kushner, diagnostic devastator

Jared Kushner (41 de ani), ginerele lui Donald Trump, a fost diagnosticat și tratat pentru cancer tiroidian în timp ce lucra la Casa Albă. Este prima oară când se vorbește despre boala de care a suferit, informație care nu a apărut niciodată în presă, până acum.

Ginerele lui Donald Trump lansează o carte autobiografică, unde povestește cu lux de amănunte despre sperietura pe care a tras-o din cauza bolii secolului XXI- cancerul. The New York Times a publicat luni un raport din volumul care urmează să fie publicat și se pare că soțul Ivankăi Trump a aflat pe nepusă masă că suferă de cancer tiroidian, în cabina unui Air Force One, în timp ce se afla într-o călătorie în interes de serviciu.

Vezi și:  Karlie Kloss & Ivanka Trump: război între cumnate. "Am încercat în zadar s-o conving să accepte alegerile", spune Karlie despre Ivanka

Cu toate acestea, cancerul a fost depistat „devreme”, dar „o parte importantă din tiroida mea” trebuia îndepărtată, spune Jared Kushner. Operația a fost programată într-o zi importantă pentru americani, Ziua Recunoștinței, și numai câțiva oameni au aflat prin ce trece. Nu voia să-i spună nici măcar socrului său, fostul președinte SUA Donald Trump, care a aflat, până la urmă, prin ce trecea de fapt ginerele său.

Jared Kushner a aflat că are cancer în avion: „Vă rog să nu spuneți nimănui”

„În dimineața în care am plecat în Texas, pentru a participa la deschiderea unei fabrici Louis Vuitton, medicul Sean Conley de la Casa Albă m-a tras în cabina medicală din Air Force one”, a scris Kushner.

„Am primit rezultatele testelor tale de la Walter Reed. Se pare că ai cancer. Trebuie să programăm imediat o intervenție chirurgicală”, i s-ar fi adresat ulterior medicul.

Citește și: Porecla răutăcioasă pe care angajații Casei Albe i-au pus-o Ivankăi Trump

„Vă rog să nu spuneți nimănui, în special soției sau socrului meu”, a cerut Jared Kushner, făcând referire la Ivanka și Donald Trump.

 Un medic de la New York-Presbyterian Hospital „a concluzionat că am nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a elimina o umflătură neobișnuită a tiroidei și am programat operația pentru vineri înainte de Ziua Recunoștinței. Așa nu ar fi nevoie să pierd mult timp de la birou. Absența mea ar putea să treacă neobservată, așa am vrut. A fost o problemă personală și nu pentru consumul public”, mai spune Kushner.

Singurele persoane care au știut, o bună perioadă de timp, au fost Ivanka Trump, doi dintre consilierii lui Jared, Avi și Cassidy și șeful de cabinet de la Casa Albă, Mick Mulvaney. Președintele Donald Trump a aflat și l-a sunat pe ginerele său în ziua operației. Surprins, Kushner l-a întrebat de unde știe, iar răspunsul său a surprins: „Eu sunt președintele. Știu tot”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net