Donald Trump a venit la înmormântarea fostei soții alături de Melania. Cum s-au prezentat membrii familiei?

Ivana Trump, prima soție a președintelui american Donald Trump, s-a stins din viață în urmă cu o săptămână, iar oamenii legii au găsit-o în reședința sa din Manhattan. Donald Trump li s-a alăturat astăzi celorlalți membri ai familiei la înmormântarea primei sale soții, eveniment care a avut loc în New York.

Donald și Melania Trump, ultimul zbor ca președinte și Primă Doamnă a Americii jpeg

Apropiații Ivanei s-au adunat la Biserica Romano-Catolică Sf. Vincent Ferrer pentru a o comemora așa cum se cuvinte pe vedetă. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a intrat în biserică pe o ușă laterală, pentru a evita aparatele de fotografiat. La eveniment au fost prezenți și copiii cuplului, Donald Trump Jr. și logodnica lui, Kimberly Guilfoyle; Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner; și Eric și Lara Trump.

Află mai multe: Ultimele clipe din viața Ivanei Trump, femeia din spatele brandului Donald Trump

Cei trei copii pe care Donald Trump îi are împreună cu Ivana, alături de creatorul de modă Dennis Basso, un prieteni vechi al familiei Trump, au susținut discursuri, a declarat pentru CNN o sursă din anturajul politicianului. Imagini de la eveniment, AICI.

Melania Trump, la brațul lui Donald Trump, la înmormântarea primei lui soții

Fosta primă doamnă, Melania Trump, a asistat alături de soțul său la înmormântarea primei soții a acestuia. Totodată, sursa a dezvăluit și că fiica pe care Donald Trump o are cu cea de-a doua soție, Tifanny Trump, a fost alături de familie, la înmormântarea Ivanei Trump.

Citește și: Donald Trump, pierdere uriașă după ce Elon Musk a cumpărat Twitter

 Fostul președinte a anunțat moartea fostei sale soții pe Truth Social, descriind-o ca fiind „o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională”.

„Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai ei, Donald Jr., Ivanka și Eric. Era atât de mândră de ei, așa cum eram cu toții atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana”, a mai scris Donald Trump, fostul președinte SUA, în legătură cu trecerea în neființă a primei sale soții.

Ivana Trump a murit la 73 de ani, în urma unor răni de impact la nivelul trunchiului, au transmis autoritățile. Crescută în Cehoslovacia comunistă, Ivana Trump a colaborat cu Donald Trump în unele dintre cele mai importante proiecte imobiliare ale sale. Cei doi au divorțat în 1992, în urma aventurii lui Marla Maples, care a ținut prima pagină a ziarelor o bună bucată de timp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

zodia singura de sarbatori jpg
dorobantu mana jpg
shutterstock 2211785457 jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg
cub cristina spatar png
andreea si sergiu hanca jpg
accident brasov
shutterstock 450568075 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
regele mihai si regina ana jpg
Parcare cu panouri solare FOTO Shutterstock
Tăierea porcului de Crăciun. Sursă foto: Pixabay
foto schengen jpg
romania 2148580 1920 jpg
Nicolae si Elena Ceausescu jpg