Ultimele clipe din viața Ivanei Trump, femeia din spatele brandului Donald Trump

Informații noi apar despre ultimele clipe din viața Ivanei Trump, prima soție a fostului președinte american Donald Trump.

Cu doar câteva ore înainte să fie descoperită fără suflare, în reședința ei din Manhattan, Ivana Trump, 73 de ani, fusese la restaurantul ei preferat, cu specific italian, „Altesi Ristorante”, aflat în vecinătatea casei acesteia, informează The Sun.

A comandat porții foarte mici de mâncare

M-a întrebat ce fac și am avut o conversație absolut banală, așa cum făceam de fiecare dată când ne întâlneam. Părea în regulă, poate un pic obosită, altfel avea un tonus bun”, a declarat pentru sursa citată Paola Alavian, patroana restaurantului Altesi.

Ivana Trump ar fi comandat porții extrem de mici de mâncare, lucru care i-a atras atenția patroanei restaurantului.

Citește și: Ivana, prima soție a lui Donald Trump: "Să declare că a pierdut. Nu cred că are de ales!"

Nu știu ce a pățit precis, dar am văzut că e agitație în fața reședinței ei. A fost o persoană deosebită și bună. A fost precum o mamă pentru noi”, a mai spus Paola Alavian pentru The Sun.

Ivana Trump a fost descoperită la baza treptelor din locuința sa, joi. Datele preliminare indică stop cardiac, însă motivele diagnosticului nu sunt cunoscute, încă.

Urma să plece în vacanță, în Europa, ziua următoare

Ivana Trump se pregătea de vacanță. Vineri, 15 iulie, aceasta urma să plece în prima vacanță, de la izbucnirea pandemiei, destinația aleasă fiind orașul european, Saint-Tropez, din Franța, a povestit pentru Mirror, fosta prezentatoare TV, Nikki Haskell, cea mai bună prietenă a Ivanei.

Pe cele două femei le lega o lungă prietenie. Ele s-au cunoscut exact în noaptea în care Ivana făcea cunoștină cu cel care avea să îi devină soț, Donald Trump, în 1976.

Ivana în idolatriza pe Donald, ea fiind considerată, de altfel, femeia care a contribuit decisiv la consolidarea brandului personal ala acestuia. În anii 80, cei doi erau figuri centrale în relatările mondene ale tabloidelor.

Citește și: Donald Trump, amendat cu 10.000 de dolari pe zi! Care este motivul

Se spune că Ivana Trump este cea care a inventat celebra freză a lui Donald Trump, când acesta a început să sufere de calviție. Mai mult, ea a „brevetat” porecla „The Donald”, adică „Donald-ul” sau „Donald cel unic”, contribuind la brandul personal al acestuia. 

De altfel, Ivana s-a implicat și în afacerile fostului soț. Cei doi au fost căsătoriți între 1977 și 1992, având trei copii, Donald Junior, Ivanka și Eric.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
image png
Ronaldo, cu nasul spart în partida Cehia - Portugalia FOTO EPA EFE
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg