A murit Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump

Ultima actualizare:

Ivana Trump a murit la vârsta de 73 de ani, trupul neînsuflețit fiind găsit la baza scărilor din reședința sa din New York City, lăsând în urmă trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka.

Ancheta preliminară cu privire la cauza morții Ivanei Trump a arătat că aceasta ar fi căzut pe scări. Totuși, e necesară o cauză oficială a decesului, iar investigațiile au rămas deschise și în derulare. 

Potrivit unei surse Dailymail, Ivana Trump și-a petrecut ultimele zile pregătindu-se pentru o vacanță la Saint Tropez, care avea să aibă loc în această vineri. 

A murit Ivana Trump, la 73 de ani

Donald Trump și Ivana Trump aveau împreuna trei copii, fiind căsătoriți în perioada anilor 1977 și 1992, când a doua soție a fostului președinte american a apărut în peisaj. 

Citește și: Donald Trump a divorţat în secret? Ivana Trump o numește pe Melania "fosta soţie a preşedintelui"

Ivana Trump a decedat în vila ei din Upper East Side, din New York, iar moartea ei a fost confirmată chiar și de către Donald Trump, care a postat un mesaj impresionant despre ea, pe rețeaua de socializare Truth Social.

Trupul neînsuflețit a fost găsit la baza scărilor din casa sa, la scurt timp după ce un membru al echipei sale de administrație a ajuns la reședința din Manhattan. 

Urmărește și: Ivana, prima soție a lui Donald Trump: "Să declare că a pierdut. Nu cred că are de ales!"

Totuși, Donald Trump a ținut să-i mulțumească pentru tot ce este el, descriind-o pe Ivana drept „frumoasă și minunată” în timp ce aducea onorurile pentru legătura creată în creșterea celor trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka.

„Sunt foarte trist să vă informez pe toți care ați iubit-o, și sunteți mulți, că Ivana Trump a decedat în casa ei din New York City. A fost o femeie minunată, frumoasă și grozavă, care a avut o viață minunată și inspirațională. Mândria și fericirea sa a dat naștere la trei copii: Donald Jr, Eric și Ivanka. 

A fost atât de mândră de ei pe cât de mândri suntem noi de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!”, a fost mesajul postat de președintele Donald Trump.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cum să alegi o centrală de apartament?
image
image
image
image
image
image
3 kamala harris jpg jpeg
apa alcalina jpg
rochii vacanta jpg
via dell amore calea iubirii jpg
scoala jpg
media 172171263041807200 png
575302124023416139984130915188503265381205646 ploi canicula foot pexels com realitatea net jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net