Ivana, prima soție a lui Donald Trump: "Să declare că a pierdut. Nu cred că are de ales!"

Ultima actualizare:

    Ivana și Donald Trump, în tinerețeFoto: AFP
Ivana și Donald Trump, în tinerețeFoto: AFP

Prima soție Ivana, care are trei copii cu Donald Trump, a declarat că președintele încă în funcție ar trebui să accepte înfrângerea împotriva rivalului său, Joe Biden. Ea a afirmat că republicanul nu este un bun pierzător.

Prima soție a lui Donald Trump, Ivana, l-a numit pe fostul ei soț drept „un rău pierzător”, în timp ce s-a pronunțat în urma înfrângerii sale amare la alegerile din SUA. Femeia de 71 de ani, care este mama celor trei copii mai mari ai lui Trump, i-a sugerat să meargă la Palm Beach, stațiunea de relaxare din Florida, unde deține o proprietate de lux, pentru a-și accepta terminarea carierei politice. El a refuzat să-și recunoască înfrângerea în alegerile prezidențiale în favoarea lui Joe Biden, în ciuda faptului că acesta din urmă are suficiente voturi la colegiul electoral pentru a revendica președinția.

"Nu-i place să piardă!"

Ivana Trump are 71 de ani
Ivana Trump are 71 de ani

 "Nu este un bun pierzător. Nu-i place să piardă, așa că va lupta și va lupta și va lupta. Trebuie să meargă și să declare că a pierdut. Vreau doar să se termine totul, într-un fel sau altul. Chiar nu-mi pasă. Nu cred că are de ales. O să se ducă la Palm Beach și să joace golf și o să ducă viața normală, cred.  Aceasta este cea mai bună alegere pentru ceea ce poate face. Urăște să fie un învins, de asta știu sigur. Dar dacă pierde, pierde", a declarat Ivana, potrivit Daily Star.

Ivana, un fost model din Republica Cehă, s-a căsătorit cu Trump în 1977. Au împreună trei copii: Donald Jr, (42), Ivanka (39) și Eric (36). Au divorțat în 1992, după aventura lui Trump cu actrița Marla Marples, care a devenit a doua sa soție. El s-a căsătorit pentru a treia oară cu actuala soție Melania. Ivana a spus că cei trei copii ai ei se descurcă bine, dar a adăugat că speră să poată duce o viață mai normală, după ce alegerile s-au încheiat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net