Ivana, prima soție a lui Donald Trump: "Să declare că a pierdut. Nu cred că are de ales!"


    Ivana și Donald Trump, în tinerețeFoto: AFP
Ivana și Donald Trump, în tinerețeFoto: AFP

Prima soție Ivana, care are trei copii cu Donald Trump, a declarat că președintele încă în funcție ar trebui să accepte înfrângerea împotriva rivalului său, Joe Biden. Ea a afirmat că republicanul nu este un bun pierzător.

Prima soție a lui Donald Trump, Ivana, l-a numit pe fostul ei soț drept „un rău pierzător”, în timp ce s-a pronunțat în urma înfrângerii sale amare la alegerile din SUA. Femeia de 71 de ani, care este mama celor trei copii mai mari ai lui Trump, i-a sugerat să meargă la Palm Beach, stațiunea de relaxare din Florida, unde deține o proprietate de lux, pentru a-și accepta terminarea carierei politice. El a refuzat să-și recunoască înfrângerea în alegerile prezidențiale în favoarea lui Joe Biden, în ciuda faptului că acesta din urmă are suficiente voturi la colegiul electoral pentru a revendica președinția.

"Nu-i place să piardă!"

Ivana Trump are 71 de ani
Ivana Trump are 71 de ani

 "Nu este un bun pierzător. Nu-i place să piardă, așa că va lupta și va lupta și va lupta. Trebuie să meargă și să declare că a pierdut. Vreau doar să se termine totul, într-un fel sau altul. Chiar nu-mi pasă. Nu cred că are de ales. O să se ducă la Palm Beach și să joace golf și o să ducă viața normală, cred.  Aceasta este cea mai bună alegere pentru ceea ce poate face. Urăște să fie un învins, de asta știu sigur. Dar dacă pierde, pierde", a declarat Ivana, potrivit Daily Star.

Ivana, un fost model din Republica Cehă, s-a căsătorit cu Trump în 1977. Au împreună trei copii: Donald Jr, (42), Ivanka (39) și Eric (36). Au divorțat în 1992, după aventura lui Trump cu actrița Marla Marples, care a devenit a doua sa soție. El s-a căsătorit pentru a treia oară cu actuala soție Melania. Ivana a spus că cei trei copii ai ei se descurcă bine, dar a adăugat că speră să poată duce o viață mai normală, după ce alegerile s-au încheiat. 

horoscop jpg
cub andrele png
cub camelia șucu (1) png
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
celine dion jpeg
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
cub lensa animat gif
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png