Donald Trump, afirmații bizare despre Regina Elisabeta

Ultima actualizare:

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, este cunoscut pentru faptul că își exprimă părerea fără să țină cont de consecințelor spuselor sale. Nu de puține ori a făcut afirmații defăimătoare despre alte figuri politice. De această dată, membrii Casei Regale a Marii Britanii au fost cei care au intrat în vizorul lui Donald Trump. 

Donald Trump și Regina Elisabeta s-au întâlnit în anul 2019 Sursă foto: Gettyimages
Donald Trump și Regina Elisabeta s-au întâlnit în anul 2019 Sursă foto: Gettyimages

Într-un interviu acordat lui Piers Morgan, Donald Trump nu a ezitat să își exprime, în termeni duri, părerea despre ducii de Sussex, care s-au retras din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii în anul 2019. Din punctul de vedere al fostului președinte american, cuplul nu va îmbătrâni frumos împreună, iar Meghan va fi cea care se va separa, la un moment dat de Prințul Harry.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a fost transformată în păpușă Barbie 

Potrivit lui Trump, Prințul Harry a făcut o grămadă de sacrificii de dragul soției sale, însă aceasta îi va trăda încrederea. Rănit și cu inima frântă, Prințul Harry va reveni în Marea Britanie cu coada între picioare și va fi nevoit să se lupte pentru a primi din nou aprecierea britancilor, este de părere Donald Trump.

Fostul președinte consideră că Prințul Harry este manipulat de Meghan Markle, care îi dictează orice acțiune sau decizie importantă și că, nu va mai dura mult timp, până când relația lor va ajunge la final. 

Donald Trump consideră că Regina Elisabeta îl simpatizează foarte mult 

De-a lungul timpului, Donald Trump a făcut afirmații bizare și despre Regina Elisabeta a II-a, nu doar despre Meghan Markle și Prințul Harry. Conform lui Donald Trump, suverana a fost mai mult decât încântată să poarte o conversație cu el în timpul vizitei pe care Donald a făcut-o la Palatul Buckingham în anul 2019. Afirmația bizară a fost făcută de Donald Trump în cadrul aceluiași interviu în care a susținut că despărțirea dintre Harry și Meghan este doar o chestiune de timp. 

"Trebuia să fie o întâlnire scurtă. S-a dovedit a fi însă mai lungă de o oră, pentru că ei (n.r.reginei) i-a plăcut de mine și mie mi-a plăcut de ea. Și am lăsat să se vadă acest lucru", a declarat Trump, în interviul cu Morgan.

Dar afirmațiile lui Trump au fost ruinate de un expert în limbajul non-verbal. Acesta a explicat pentru Daily Mail că regina este cunoscută pentru modul impecabil în care își îndeplinește îndatoririle publice.

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a a împlinit 96 de ani 

Suverana a dat dovadă de profesionalism când a decis să adopte o atitudine cordială față de Donald Trump, conștientă fiind cât de importante erau relațiile diplomatice ale Marii Britanii cu Statele Unite ale Americii, explică acesta. Așadar, nu a fost vorba despre o simpatie personală a reginei pentru Trump, așa cum a declarat fostul președinte american, ci de o simplă îndatorire bine dusă la capăt. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net