Regina Elisabeta a II-a a fost transformată în păpușă Barbie! Cum arată figurina suveranei

Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie. Aflată la tron de 70 de ani, Regina Elisabeta a II-a a devenit emblema Casei Regale a Marii Britanii, iar numele ei este adesea menționat în publicațiile din întreaga lume. Cu ocazia zilei de naștere, suverana a primit un cadou neașteptat din partea companiei de jucării care produce păpușile Barbie!

Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie Sursă foto: Profimedia

Regina Elisabeta a II-a a fost transformată într-o păpușă Barbie, cu ocazia celor 70 de ani petrecuți pe tronul Marii Britanii. Produsul, creat de compania Mattel, a fost scos la vânzare pe 21 aprilie, data la care regina împlinește 96 de ani. Figurina Reginei Elisabeta face parte din colecția tribut Barbie, despre care compania spune că aduce un omagiu „indivizilor vizionari cu un impact și o moștenire remarcabilă”.

Regina Elisabeta a II-a, transformată în păpușă Barbie de colecție!
Regina Elisabeta a II-a, transformată în păpușă Barbie de colecție!

Îmbrăcată într-o rochie fildeș cu panglică albastră, păpușa prezintă detalii extrase din trecutul monarhului. Figurina are o diademă similară celei purtate de regina în ziua nunții ei și panglici roz și albastre, modelate după cele oferite de către tatăl ei, George al VI-lea, și de bunicul George V, se arată în descrierea produsului. 

Citește și: Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie 

Păpușa Reginei Elisabeta a II-a va fi vândută în magazinele londoneze Harrods, Selfridges și Hamleys, înainte de sărbătorirea oficială a Jubileului de Platină, la începutul lunii iunie, din acest an. 

Regina Elisabeta a II-a nu este străină afacerilor: și-a lansat propriul ketchup 

Un lucru mai puțin cunoscut despre Regina Elisabeta a II-a este faptul că suverana are un spirit antreprenor. Nu este un secret pentru nimeni că suverana este o persoană gurmandă și se bucură din plin de alimentele care îi încântă papilele gustative. Regina Elisabeta a II-a a decis să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, la începutul anului 2022, ea a lansat propria marcă de ketchup. Cei care vor să se delecteze cu produsul trebuie să scoată din buzunar o sumă destul de măriciă. 

Ketchup-ul care este descris ca fiind ”ideal pentru micul dejun sau în orice moment al zilei”, se află deja la vânzare la 6,99 lire sterline pentru 295 g. Conform presei britanice, este aromat cu curmale, suc de mere și condimente. El este livrat într-un borcan elegant care poartă eticheta Royal Estate.

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a, din ce în ce mai slăbită 

Volodimir Zelenski a ajuns să aibă propria figurină

Regina Elisabeta a II-a nu este singurul lider mondial care a fost transformat, peste noapte, într-o jucărie. Imaginea președintelui ucrainean a fost folosită pentru crearea unor jucării de tip lego. Ele au fost vândute pentru strângerea de fonduri menite să ajute poporul ucrainean aflate într-o situație fără precedent. Figurina lui Zelenski s-a vândut ca pâinea caldă, pentru o sută de dolari bucata, în timp ce coktailurile molotov din jucărie care puteau fi achiziționate separat costau 10 dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net