Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani! Cea mai recentă fotografie a suveranei, una care stârnește îngrijorare

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie. Iată cum va petrece suverana și cine îi va fi alături. În ultima perioadă, suverana a acuazat stări de slăbiciune și a avut probleme de mobilitare, așadar activitățile solcitante sunt complet excluse din program!

Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie Sursă foto: Profimedia

Majestatea Sa a sosit joi, 21 aprilie, la moșia ei Sandrigham într-o călătorie emoționantă înapoi la Wood Farm, cabana în care iubitul ei soț și-a petrecut o mare parte din timp după ce s-a retras din viața regală în 2017. Cuplul regal a fost apoi readus împreună din cauza pandemiei de coronavirus, trăind într-o bulă specială cu personalul de  la Castelul Windsor,  până la moartea ducelui de Edinburgh, la vârsta de 99 de ani, în aprilie anul trecut.

Regina Elisabeta a II-a, alături de doi dintre caii săi. Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a, alături de doi dintre caii săi. Sursă foto: Profimedia

Regina împlinește 96 de ani și va sărbători în weekend, alături de familie, conform The Mirror. Majestății Sale i s-ar putea alătura Ducele și Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor, dar prințul Charles și ducesa de Cornwall vor rămâne la reședința din Scoția, Birkhall.

Citește și: Surpriza Prințului Harry pentru Regina Elisabeta a II-a 

Angajaților li s-a spus că regina ar putea primi „un număr mic de oaspeți” în weekend, care i se vor alătura pentru ceai și prăjitură, ca parte a unei sărbători modeste. „Regina se simte ca acasă la Wood Farm și aproape de iubitul ei soț. Este minunat că a putut călători pentru a se bucura de puțină relaxare", a declarat un apropiat al Casei Regale.

Regina Elisabeta a II-a, din ce în ce mai slăbită

Cu ocazia zilei de naștere a suveranei, organizatorii Spectacolului Regal de Cai de la Windosor au făcut publică o fotografie în care regina, vizibil slăbită, apare încadrată de două exemplare superbe de cal. 

Fotografia a fost făcută luna trecută pe terenul Castelului Windsor de Henry Dallal, căruia i-a fost însărcinat un portret oficial pentru a marca împlinirea a 96 de ani de către suverana. În stânga reginei se află calul Bybeck Nightingale, iar în dreapta ei se află Bybeck Katie. 

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a din ce în ce mai slăbită 

În perioadă de timp, Regina Elisabeta a II-a a acuzat o stare generală slăbită și s-a confruntat cu probleme de mobilitate. Pentru prima dată în 70 de ani nu a participat la slujba de Paște alături de ceilalți membrii ai familiei și a ales să asculte ceremonia religioasă în intimitatea unei capele din interiorul Castelului Windsor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
statuie jpg
Tuse jpg
money 3115981 1280 jpg
image png
tesla jpg
calendar ortodox 2021 22 februarie aflarea sfintelor moaste din evghenia png
vasile certezanu jpeg
casatorie creier jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net