Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani! Cea mai recentă fotografie a suveranei, una care stârnește îngrijorare

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie. Iată cum va petrece suverana și cine îi va fi alături. În ultima perioadă, suverana a acuazat stări de slăbiciune și a avut probleme de mobilitare, așadar activitățile solcitante sunt complet excluse din program!

Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a împlinește 96 de ani pe 21 aprilie Sursă foto: Profimedia

Majestatea Sa a sosit joi, 21 aprilie, la moșia ei Sandrigham într-o călătorie emoționantă înapoi la Wood Farm, cabana în care iubitul ei soț și-a petrecut o mare parte din timp după ce s-a retras din viața regală în 2017. Cuplul regal a fost apoi readus împreună din cauza pandemiei de coronavirus, trăind într-o bulă specială cu personalul de  la Castelul Windsor,  până la moartea ducelui de Edinburgh, la vârsta de 99 de ani, în aprilie anul trecut.

Regina Elisabeta a II-a, alături de doi dintre caii săi. Sursă foto: Profimedia
Regina Elisabeta a II-a, alături de doi dintre caii săi. Sursă foto: Profimedia

Regina împlinește 96 de ani și va sărbători în weekend, alături de familie, conform The Mirror. Majestății Sale i s-ar putea alătura Ducele și Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor, dar prințul Charles și ducesa de Cornwall vor rămâne la reședința din Scoția, Birkhall.

Citește și: Surpriza Prințului Harry pentru Regina Elisabeta a II-a 

Angajaților li s-a spus că regina ar putea primi „un număr mic de oaspeți” în weekend, care i se vor alătura pentru ceai și prăjitură, ca parte a unei sărbători modeste. „Regina se simte ca acasă la Wood Farm și aproape de iubitul ei soț. Este minunat că a putut călători pentru a se bucura de puțină relaxare", a declarat un apropiat al Casei Regale.

Regina Elisabeta a II-a, din ce în ce mai slăbită

Cu ocazia zilei de naștere a suveranei, organizatorii Spectacolului Regal de Cai de la Windosor au făcut publică o fotografie în care regina, vizibil slăbită, apare încadrată de două exemplare superbe de cal. 

Fotografia a fost făcută luna trecută pe terenul Castelului Windsor de Henry Dallal, căruia i-a fost însărcinat un portret oficial pentru a marca împlinirea a 96 de ani de către suverana. În stânga reginei se află calul Bybeck Nightingale, iar în dreapta ei se află Bybeck Katie. 

Vezi și: Regina Elisabeta a II-a din ce în ce mai slăbită 

În perioadă de timp, Regina Elisabeta a II-a a acuzat o stare generală slăbită și s-a confruntat cu probleme de mobilitate. Pentru prima dată în 70 de ani nu a participat la slujba de Paște alături de ceilalți membrii ai familiei și a ales să asculte ceremonia religioasă în intimitatea unei capele din interiorul Castelului Windsor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net