Meghan Markle a atacat-o public pe Regina Elisabeta. Discursul care o va înfuria pe suverană

Ultima actualizare:

Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din rândul membrilor Casei Regale în urmă cu trei ani, însă ducesa de Sussex nu s-a împăcat pe deplin cu situația și cu modul în care a fost tratată de Regina Elisabeta. În discrusul de deschidere a Jocurilor Invictus, Meghan Markle a strecutat un mesaj înțepător pentru suverana Marii Britanii. 

Meghan Markle a atacat-o pe Regina Elisabeta public Sursă foto: Gettyimages
Meghan Markle a atacat-o pe Regina Elisabeta public Sursă foto: Gettyimages

Meghan Markle și Prințul Harry au participat sâmbătă, 16 aprilie, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Invictus din Olanda, iar Meghan a profitat de ocazie pentru a-l lăuda public pe soțul ei pentru munca pe care o depune în folosul comunității.

Citește și: Meghan Markle, război deschis cu Regina Elisabeta

Experții regali sunt de părere că alegerea cuvintelor nu a fost una întâmplătoare, ci un mesaj indirect pentru Regina Elisabeta a II-a care, după retragerea din Casa Regală, le interzisese vehement să își continue activitățile în folosul comunității și să-și afilieze imaginea cu coroana britanică. 

Anul trecut, regina a confirmat, după ce cuplul s-a retras din viața regală, că nu vor „continua cu responsabilitățile și îndatoririle care vin cu o viață de serviciu public”. Ca răspuns, Harry și Meghan au emis o declarație concisă: „Toți putem trăi o viață de servire a celor din jur. Ajutorul este universal.”

Iar aseară, Meghan le-a spus foștilor eroi militari la jocurile organizate de Harry: „Vă mulțumesc foarte mult pentru serviciile oferite și le mulțumesc tuturor familiei și prietenilor care sunt aici și care v-au susținut pe parcurs. Pentru că acesta este serviciu, aceasta este dăruire și aceasta este familia Invictus", a fost discursul rostit de Meghan Markle. 

Mai mult decât atât, dacă atunci când făcea parte din Casa Regală a Marii Britanii, erau rare ocaziile în care își putea manifesta public afecțiunea față de propriul soț, situația s-a schimbat de când a renunțat la titluri și îndatoriri regale. Meghan nu a ezitat să-l sărute pe Harry sâmbătă seară, în văzul tuturor, după ce ducele de Sussex a urcat pe scenă pentru a vorbi despre Jocurile Invictus, un proiect foarte drag lui. 

Vezi și: Cadoul neobișnuit făcut de Regina Elisabeta lui Archie 

Vezi și: Harry și Meghan Markle, desființați după ce au vizitat-o pe Regina Elisabeta 

Jocurile Invictus reprezintă un eveniment sportiv internațional adaptat special nevoilor militarilor răniți sau bolnavi, în urma participării la diferite misiuni în teatrele de război. Proiectul este unul la care Prințul Harry ține nespus ținând cont că la rândul său a luptat în războiul din Afganistan și a avut ocazia să vadă cu proprii ochi ororile războiului și sechelele pe care el o lasă în fizicul și psihicul soldaților.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net