Donald Trump, păreri pozitive despre președintele Vladimir Putin și acțiunile sale: «Un geniu»

După activități militare sângeroase ce au loc încă din 2014, se pare că există oameni care-i apreciază strategia lui Putin chiar și peste ocean, iar acesta este Donald Trump.

donald trump jpeg

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a salutat strategia președintelui Rusiei, Vladimir Putin, în privința crizei ce are loc în Ucraina.

Donald Trump: „Putin este un geniu”

De asemenea, Donald Trump a declarat că Putin este „Un geniu", considerând, pe lângă altele, că succesorul său, Joe Biden, a eșuat în rezolvarea crizei actuale, dar și că aceste evenimente nu ar fi avut loc dacă acesta se afla la putere, deoarece, conform spuselor lui, îl cunoaște foarte bine pe președintele Federației Ruse. 

„Vladimir Putin nu ar fi făcut niciodată sub administraţia Trump ceea ce face acum", a apreciat fostul președinte american.

Donald Trump, care ia în considerare să revină în cursa pentru președinția Statelor Unite, a transmis că sancțiunile aplicate de administrația Biden cu privire la acțiunile iredentiste ale Rusiei sunt foarte ,,slabe" .

„Sunt nesemnificative în comparaţie cu cucerirea unei ţări şi a unor terenuri situate strategic. Putin nu numai că obţine ceea ce şi-a dorit întotdeauna, dar devine din ce în ce mai bogat datorită avântului gazelor şi petrolului", a acuzat fostul preşedinte, potrivit Agerpres.

Aceste afirmații privind bogăția Rusiei vin în contextul în care rubla rusească se află la cel mai scăzut nivel din istoria sa recentă, iar Germania a suspendat autorizarea funcționării gazoductului Nord Stream 2, ce va avea efecta și asupra economiei Rusiei, dar și asupra alimentării cu gaz a Uniunii Europene. 

În același timp, indicele bursier al Federației Ruse s-a prăbușit în ziua de luni, după anunțul privind indepența republicilor Lugansk și Donețk, din estul Ucrainei, a președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin. 

Luni seară, președintele Vladimir Putin a recunoscut independența regiunilor Donețk și Lugansk după 8 ani în care conflictul armat era la ordinea zilei, în urma anexării Peninsulei Crimeea de către Rusia. În același timp, Vladimir Putin a transmis că trupele militare ruse vor intra pe teritoriul noilor regiuni independente pentru „a menține pacea”, acțiune criticată dur de către Occident.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net