La 53 de ani arată ca la 20! E deja bunică și se menţine sexy cu 150 de ouă pe lună

Ultima actualizare:

Arată ca la 20 de ani! Andrea Sunshine nu are nici un rid pe faţă şi are trupul frumos şi sănătos la 53 de ani. Femeia, care e deja bunică, zice că mănâncă 150 de ouă pe lună pentru asta.

Îşi petrece cea mai mare  parte din zi în sala  de gimnastică. Foto: Instagram
Îşi petrece cea mai mare parte din zi în sala de gimnastică. Foto: Instagram

Incredibil! Bunica Andrea Sunshine spune că ouăle o ajută să învingă trecerea timpului. Deşi are doi nepoţi, deja, arată sexy, ca în tinereţe. Pentru a se păstra în formă, cu trupul tonifiat, Andrea, care e divorţată, spune că îşi petrece cea mai mare parte a timpului în sala de gimnastică din casa ei din Londra, Marea Britanie.

Femeia, care are origini olandeze şi braziliene, a mărturisit că are o dietă sănătoasă strictă pentru a ţine bătrâneţea la distanţă. Mănâncă între şase şi opt mese pe zi. Nu îi lipsesc, zilnic, ouăle, mai ales albuşurile, câte cinci pe zi, şi legumele - broccoli, conopida, varza, spanacul, fasolea verde, morcovii, cartofii dulci, dovleacul. Cel mai mult mănâncă vegetale.

Nu e zi să nu  mănânce ouă
Nu e zi să nu mănânce ouă

Mănâncă mai mult vegetale

De asemenea are grijă să bea până la patru litri de apă. Nu există zi să nu facă cel puţin trei ore de exerciţii fizice. Dar de cele mai multe ori stă în sala de gimnastică până la opt ore zilnic.

”Sunt într-o formă foarte bună şi sunt perfect sănătoasă. Băieţi de 20-30 de ani sunt înnebuniţi după mine. Mă caută, vor să mă întâlnească. Ar face orice ca să mă cucerească. Nu-mi place că mă deranjează de la programul meu strict”, mărturiseşte bunicuţa.

Crud, fiert, omletă sau chiar prăjit ochi, oul este un aliment care aduce mari beneficii sănătăţii, fiind bogat în proteine, minerale şi nutrienţi. Albuşul conţine în principal proteine, carbohidraţi, minerale, apă. Gălbenuşul este partea cea mai nutritivă a oului, conţine minerale, vitamine şi proteine.

Medicii recomandă un consum de 3-5 ouă pe săptămână. Dacă nivelul de colesterol din sânge e mare, se recomandă reducerea consumului la 2-3 ouă pe săptămână.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net