Rețeta victoriilor Simonei Halep: ”Șuncă, brânză și câteva ouă”

Pentru Simona Halep, meciul de ieri din turul secund al Australian Open, contra braziliencei Beatriz Haddad Maia, a fost mai ușor ca un antrenament. Ea a și recunoscut că s-a simțit perfect pe teren.

Simona Halep s-a impus în 66 de minute la Australian Open (FOTO: Guliver/ Gettyimages)
Simona Halep s-a impus în 66 de minute la Australian Open (FOTO: Guliver/ Gettyimages)

Simona, care este a 14-a favorită a turneului de la Melbourne, a învins-o cu scorul de 6-2, 6-0, pe Beatriz Haddad Maia, iar la final a recunoscut că a jucat aproape cel mai bun tenis pe care l-ar putea juca: ”Am făcut un meci bun, ea nu a jucat atât de rău, dar am fost eu foarte agresivă şi am reuşit să câştig. Cu siguranţă, acum îmi place tenisul mai mult, am 30 de ani, joc mai relaxată. Am simţit mingile, am simţit terenul, cred că am fost aproape de cel mai bun tenis al meu astăzi”, a spus ea la interviul de după meci. Românca și-a dezvăluit și rețeta victoriei atunci când a fost întrebată ce a mâncat de când a venit în Australia, pentru că e neînvinsă de 7 partide: "Mănânc acelaşi lucru de când am venit aici. De patru săptămâni, mănânc numai şuncă şi brânză şi câteva ou”.

Simona Halep: ”Soțul meu ei aici cu mine și mă susține”

Întrebată la Eurosport de Mats Wilander dacă s-a schimbat ceva în atitudinea faţă de tenis după ce s-a măritat, Simona a răspuns: ”Nu e aşa diferit, soţul meu e cu mine aici şi mă susţine. Mă simt fericită în afara terenului şi asta mă ajută şi pe teren. De fapt, nimic nu s-a schimbat, tenisul este prioritatea mea şi încerc să fiu cât de bună pot. Văd lucrurile diferit acum. Înainte nu era uşor, în pandemie a fost greu pentru mine cu <<bulele>>, nu m-am descurcat prea bine cu ele, dar acum mă simt mult mai bine. Cum viaţa e într-un moment bun şi tot ce vine în tenis e ca şi eu mi-aş fi dorit şi acum vreau doar să mă bucur de asta. Sunt motivată, chiar mă enervez uneori pe teren, dar sunt mai calmă decât în trecut şi încerc doar să mă controlez emoţional mai bine. Prefer să câştig Grand Slam-uri decât să revin pe locul I. Locul I este foarte departe”, a mai declarat românca în studioul Eurosport. Următoarea adversară a Simonei va fi Danka Kovinic, din Muntenegru. Ocupanta locului 98 WTA a învins-o cu 6-4, 4-6, 6-3 pe Emma Răducanu.

Tot în turul al treilea s-a calificat și Sorana Cîrstea. Aceasta a învins-o cu 6-2, 6-4, pe Karolina Kucova din Slovacia. Ea va juca în continuare contra favoritei 10, rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net