Moment viral cu fetițele lui Ronaldo. Cum încearcă să se adapteze la viața din Arabia Saudită

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 38 de ani, partenera sa Georgina, de 29 de ani și cei cinci copii au lor se adaptează repede la viața din Arabia Saudită. Copiii par extrem de încântați de noua lor casă și au început deja să învețe primele cuvinte în limba arabă. Mai mult, copiii lui Ronaldo cântă în arăbește și au învățat și să danseze.

Cristiano Ronaldo cu partenera și trei dintre copiii lui. Foto: Facebook/ Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo cu partenera și trei dintre copiii lui. Foto: Facebook/ Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez nu contenește să se laude cu copiii ei pe rețelele sociale de când a ajuns în Arabia Saudită unde Cristiano Ronaldo evoluează la echipa Al-Nassr. Ei s-au mutat, împreună cu copiii, la începutul acestui an, la Riyadh.

Georgina Rodriguez postează des pe rețelele sociale fotografii și filmulețe cu copiii de care este extrem de mândră. 

Recent, partenera lui Ronaldo le-a filmat pe două dintre fiicele pe care le are cu celebrul fotbalist în timp ce cântau o melodie în limba arabă. Filmulețul a fost postat pe contul ei de Twitter însoțit de mesajul: ”Fiicele noastre cântă în arabă, Cristiano”, a scris Georgina Rodriguez.

Într-o altă înregistrare, una dintre fete este filmată de mama ei în timp ce pronunță zilele săptămânii în arabă. Pronunția ei este foarte corectă.

Georgina Rodriguez este extrem de mândră de cei mici. Zilele trecute, trei dintre copii i-au amuzat pe părinții lor în timp ce încercau să facă mișcările dansurilor specific arăbești. Mama lor nu a ratat momentul, i-a filmat și i-a arătat întregii lumi.

Cristiano Ronaldo are cinci copii, Cristiano Ronaldo Junior, Eva, Matteo, Alana Martina și Bella Esmeralda.

Georgina Rodriguez este mama Alanei Martina și a Bellei Esmeralda. Cristiano Ronaldo Junior, Eva și Mateo au mame surogat.

Ronaldo s-a mutat, alături de întreaga familie, într-o vilă de lux dintr-un cartier exclusivi

Georgina Rodriguez, un fotomodelul spaniol de origine argentiniană este extrem de apreciată în Arabia Saudită și, potrivit presei arabe, de la sosirea ei în țară s-a constat o creștere a cererii de operații estetice în rândul femeilor.

image
image
image
image
image
image
Dinu Săraru Fopto Mediafax Toni Salabasev jpeg
pacific insula istock jpg
sofer pexels jpg
Dinu Sararu lansare carte Adela Marculescu jpg
bataie publica1 jpg
oameni mormant navalnii jpg
primele femei agent de circulatie din romania colaj facebook jpg
2 croissant jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net