C. Ronaldo și Georgina, parc privat de distracții. Cum s-au distrat la Riyadh

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodríguez s-au adaptat deja la viața din Arabia Saudită, unde portughezul s-a transferat, la începutul acestui an. Cel mai bine plătit sportiv al momentului, grație salariului anual de 200 de milioane de euro, a fost împreună cu familia sa la un parc de distracții în Riyadh.

Cristiano Ronaldo și ai lui au petrecut într-un parc de distracții (FOTO: Instagram)
Cristiano Ronaldo și ai lui au petrecut într-un parc de distracții (FOTO: Instagram)

„Mundo Deportivo” notează că parcul Boulevard World a fost închis temporar, în cele două ore pe care starul portughez și familia sa le-au petrecut acolo, bucurându-se și de cel mai lung rollercoaster din întreaga lume.
Eforturile pe care cei din Arabia Saudită și Al Nassr le fac sunt vizibile, dat fiind faptul că atât fotbalistul iberic, cât și soția lui au condiții privilegiate, la rândul lor respectând, însă, regulile locului. Sursa notată a mai menționat că Georgina Rodríguez s-a conformat celor impuse de saudiți, respectând codul lor vestimentar - fără ținute decoltate sau care să fie deasupra genunchilor. 

Cristiano Ronaldo, „afacerea secolului” pentru fotbalul saudit

Al Nassr și Cristiano Ronaldo au bătut palma pentru „afacerea secolului”, deopotrivă. Dacă pentru fotbalul arab e o lovitură de imagine, existând zvonuri că s-ar dori găzduirea unei Cupe Mondiale aici, în viitorul apropiat, pentru fotbalistul lusitan fotbalul saudit este un izvor de bănet. Cristiano Ronaldo își va umple buzunarele cu 500 de milioane de euro pentru cei doi ani și jumătate de contract, pe lângă veniturile uriașe având și condiții de cinic stele. Atât fotbalistul, cât și familia lui au fost cazați într-un complex de lux, unde beneficiază de serviciile unei firme private de pază, fiind prevăzut supermarket privat, dar și un restaurant întocmai. În plus, atacantul are la dispoziție cinci mașini de lux, două terenuri de fotbal, unul de baschet și două săli de forță complet echipate. Prin transferul său la Al Nassr, Cristiano Ronaldo a lăsat în urmă o perioadă mai puțin fericită, în care s-a simțit umilit la Manchester United, încercând în repetate rânduri „să evadeze” de la clubul din Premier League.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net