Condiții regești pentru C. Ronaldo: 17 camere, restaurant, supermarket privat

Ultima actualizare:

Cristiano Ronaldo nu este doar cel mai plătit fotbalist al momentului, ci probabil și cel mai „răsfățat” de către clubul la care activează. După ce primele zile ale anului au adus vestea oficializării mutării portughezului, fotbalistul de 37 de ani a devenit instantaneu cel mai important transfer din istoria fotbalului saudit.  

CR7, tratat regește la Al Nassr (FOTO: Getty Images)
CR7, tratat regește la Al Nassr (FOTO: Getty Images)

Nu doar salariul nemaiîntâlnit, în valoare de 200 de milioane de euro anual, l-a convins, ci cu siguranță au contribuit și condițiile în care este tratat de Al Nassr, contrastante cu atmosfera de la Manchester United, unde ibericul mărturisea că se simte umilit.

Citește și: Cine e cel l-a convins pe C. Ronaldo să lase fotbalul mare pentru cel saudit

La polul opus, Cristiano Ronaldo este pus pe un piedestal de noua sa echipă, care i-a pus la dispoziție un adevărat imperiu: cinci mașini și o vilă impresionantă în Riyadh, capitala Arabiei Saudite. Noua sa locuință dă noi valențe cuvântului de „opulență”, lusitanul urmând să aibă la dispoziție firmă de pază proprie, supermarket privat, piscină olimpică, două terenuri de fotbal, unul de baschet, trei restaurante și o sală pentru gimnastică. 

Iar până va reuși să se instaleze în noua sa locuință, CR7 este găzdui temporar într-un apartament nemaivăzut, la un hotel ieșit din comun, având alocate 17 camere, pentru care costurile „sar” de 250.000 de lire sterline pe lună, nefiind disponibil public, ci doar în condiții extraordinare.

Iată și: Doamnelor și domnișoarelor, asta e pentru voi! Avem topul celor mai sexy fotbaliști - au făcut furori la Cupa Mondială

Practic, Cristiano Ronaldo ocupă unul dintre cele mai bune apartamente pe care le poate oferi Ruiyadhul, portughezul urmând să locuiască în clădirea cu 99 de etaje timp de o lună, pentru că dorința lui este aceea de a sta împreună cu familia într-o casă.
Comparativ, un ansamblu de apartamente din același hotel, cu suprafață mai mică, care poate fi rezervat online, costă 3.300 de lire sterline pe noapte.

De altfel, angajații hotelului la care este cazat temporar au fost special instruiți să nu fie intrusivi, să nu-i ceară să facă fotografii - cu toate că oaspeții au povestit că fotbalistul a fost văzut mulțumindu-le angajaților hotelului, de câte ori îi întâlnea.  

Condiții spartane pentru partenera lui Cristiano Ronaldo

Ceea ce în România e cât se poate de normal, în Arabia Saudită e interzis și blamat. Totuși, dat fiind statutul de celebritate al lui Cristiano Ronaldo, se va face o excepție pentru el și va putea locui cu partenera sa, Georgina Rodriguez, chiar dacă nu sunt căsătoriți. 

„Să fii femeie în Arabia Saudită nu este ușor, iar Georgina Rodriguez trebuie să se obișnuiască: va trebui să respecte anumite reguli în această țară. După ce Cristiano Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, o nouă viață începe pentru modelul argentinian și copiii săi. Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultimii ani, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară”, notează cu sinceritate jurnaliștii de la „Marca”.

Printre regulile despre care jurnaliștii internaționali scriu că va trebui să le respecte partenera lui CR7 se numără: să poarte „abaya” în public - ținută de culoare închisă, care acoperă corpul din cap până în picioare, să se îmbrace cu „modestie și bun gust”, fără haine strâmte sau scurte, să aibă în vedere că importul și consumul de alcool și produse din porc sunt strict interzise, să nu mănânce, bea sau fumeze în public, în timpul Ramadanului, între martie și aprilie și, pentru că nu este musulmană, nu are voie să viziteze orașele considerate sfinte, precum Mecca sau Medina.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net