C. Ronaldo a semnat cu noua echipă și a devenit cel mai bine plătit sportiv

Ultima actualizare:

Se poate spune că anul 2022 nu a fost tocmai anul lui Cristiano Ronaldo, judecând după problemele de la fosta echipă de club, Manchester United și de „șicanele” de la naționala Portugaliei, la CM Qatar 2022.

Cristiano Ronaldo și-a schimbat, în sfârșit, clubul (FOTO: Getty Images)
Cristiano Ronaldo și-a schimbat, în sfârșit, clubul (FOTO: Getty Images)

Fotbalistul lusitan a făcut înconjurul lumii cu declarațiile sale, în care mărturisea că se simte umilit la clubul de pe Olt Trafford, iar la Campionatul Mondial a fost tras pe linie moartă, în câteva rânduri, naționala sa fiind eliminată din sferturile de finală ale competiției, de către una dintre surprizele turneului, Maroc. 
Dar, acum, lucrurile par să ia o altă turnuri, dat fiind faptul că CR7 a reușit să semneze cu o altă echipă și chiar a devenit cel mai bine plătit sportiv din lume, la cei 37 de ani ai săi. Fostul fotbalist din Premier League va juca, de acum, în Arabia Saudită, îmbrăcând tricoul lui Al-Nassr pentru următorii doi ani și jumătate. Pentru a accepta să facă această mutare, Cristiano Ronaldo a primit o înțelegere anuală în valoare de nu mai puțin de 200 de milioane de euro, atât cât va fi salariul său. 

Al-Nassr, lovitură uriașă de imagine

Aducerea portughezului lui la clubul saudit e, cu siguranță, o lovitură uriașă de imagine, care s-a văzut deja în mediul online. Înainte de a-i anunța transferul, contul de Instagram al lui Al-Nassr avea aproximativ 800.000 de urmăritori. Comparativ, acum sunt 3,5 milioane de oameni, care s-au abonat la ceea ce publică saudiții - o creștere uriașă, în doar 12 ore. Nici postarea care a anunțat transferul nu s-a lăsat mai prejos, ci din contră - a strâns 24,2 milioane de aprecieri. Și, potrivit presei internaționale, Al-Nassr nu vrea nici pe departe să se oprească aici cu marile transferuri, dorindu-i și pe pe Sergio Ramos și Sergio Busquets. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net