Doamnelor și domnișoarelor, asta e pentru voi! Avem topul celor mai sexy fotbaliști - au făcut furori la Cupa Mondială

Zile întregi, presa a vorbit despre iubitele și soțiile sexy ale fotbaliștilor de la Cupa Mondială, dar pe ei de ce nu i-a băgat nimeni în seamă? Nu-i nimic, noi nu ne supărăm, căci asta înseamnă că suntem în măsură să vă prezentăm topul celor mai frumoși și sexy fotbaliști de la CM 2022! Doamnele și domnișoarele cu relații, mare atenție, să nu vă schimbați preferințele, iar cele căsătorite, grijă mare, căci nu știm dacă se pronunță divorțuri în prag de sărbători!

Top cei mai sexy fotbaliști de la Cupa Mondială: Kylian Mbappe

Ce bine ne-am nimerit cu Mbappe fix astăzi, când a împlinit vârsta de 24 de ani! Francezul este considerat unul dintre cei mai sexy fotbaliști de la Cupa Mondială. Discret cu viața lui personală, despre Mbappe umblă vorba că s-ar iubi cu prima femeie transgender care a reușit să pozeze în Playboy, Ines Rau. 

Deși cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre, pe plajă și și-au făcut apariția împreună și la Cannes, niciunul dintre ei nu a confirmat relația. Mai mult, cei doi nici măcar nu se urmăresc pe Instagram. 

Pe rețeaua de socializare, Mbappe are aproape 87 de milioane de urmăritori și se bucură de o popularitate colosală! Atacantul francez evoluează la formația PSG, din anul 2017.

Top cei mai sexy fotbaliști de la Cupa Mondială: Cristiano Ronaldo

Să nu vă gândiți că l-am uitat pe sexosul CR7! Atacantul portughez a captat și el privirile la Cupa Mondială. Chiar dacă nu a câștigat marele titlu, măcar a mai bifat câteva inimi cucerite în rândul doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume. 

La cei 37 de ani ai săi, Ronaldo duce o viață extrem de sănătoasă și credem că acesta este motivul principal pentru care arată atât de bine. Și cu ajutorul sportului, firește! Ronaldo este împreună cu fotomodelul Georgina Rodriguez, o altă super-sexy iubită de fotbalist, în topul celor menționate de presă.

Pe contul său de Instagram, Cristiano Ronaldo are nu mai puțin de 520 de milioane de urmăritori, iar încasările din social media ale starului portughez sunt de nivelul imposibilului!

Top cei mai sexy fotbaliști de la Cupa Mondială: Achraf Hakimi

Mergem mai departe, nu vă panicați, căci avem fotbaliști pentru toate gusturile! Ajungem la Achraf Hakimi, unul dintre cei mai sexy dintre ei. Brunețel, bine făcut, simpatic și carismatic, dar din păcate este...„luat”!

Cel mai bun prieten al lui Kylian Mbappe este fundaș pentru PSG dar și pentru echipa națională a Marocului. Spre deosebire de cei doi menționați mai sus, Hakimi nu se bucură de aceeași popularitate, având numai 14 milioane de urmăritori pe Instagram. 

Acesta este căsătorit, din 2020, cu Hiba Abouk, o actriță de origine spaniolă. Hiba l-a cam pus la punct pe Hakimi după meciul disputat între Maroc și Portugalia lui Ronaldo, în care Marocul a ieșit țara învingătoare. 

Supărată de faptul că fotbalistul nu a venit la ea în tribună prima dată și a ales să celebreze victoria întâi cu fanii, actrița l-a certat în văzul tuturor. Cei doi au împreună 2 copii, ambii băieți. 

Citește și - Boala secretă de care suferă Leo Messi. De ce vomită starul de la PSG pe teren

Top cei mai sexy fotbaliști de la Cupa Mondială: Olivier Giroud

Olivier Giroud este un alt super-fotbalist sexy de la Cupa Mondială. Acesta evoluează pe post de atacant la formația italiană AC Milan, iar la CM 2022 a jucat pentru naționala Franței, care a ajuns pe locul 2, după victoria fulminantă a Argentinei. 

Olivier Giroud are 36 de ani și este căsătorit cu Jennifer Giroud, din anul 2011. Cei doi au împreună 4 copii. 

Pe contul său de Instagram, Giroud are numai 2 milioane de urmăritori. Știm, vi se pare destul de acceptabil, însă în comparație cu ceilalți fotbaliști din topul nostru, putem spune că nu se bucură de atât de multă popularitate. De-a lungul timpului, a primit de nenumărate ori titlul de cel mai frumos fotbalist de origine franceză, iar doamnele și domnișoarele sunt înnebunite după el. 

Top cei mai sexy fotbaliști de la Cupa Mondială: Cho Gue-sung

Cho Gue-sung este un atacant ce joacă la formația Jeonbuk Hyundai Motors și la naționala Coreei de Sud. În urma participării țării sale la Cupa Mondială, Sung a fost numit cel mai sexy bărbat de la CM 2022. 

Brunet, fără barbă și cu tenul deschis la culoare, Sung a avut un real succes printre doamne și domnișoare, mai ales după ce a înscris 2 goluri în partida disputată împotriva Țării Galilor. De la 20.000 de urmăritori pe Instagram, Cho a ajuns la 2,9 milioane după performanța de la mondial.

Acesta are 24 de ani și este considerat, pe lângă titlul de fotbalist sexy, extrem de talentat și muncitor. 

Top cei mai sexy fotbaliști de la Cupa Mondială: Leandro Paredes

Mergem mai departe și ajungem la Leandro Paredes, mijlocașul defensiv al celor de la Juventus Torino, dar și de la echipa națională a Argentinei. Campionul mondial are 28 de ani și se numără și el printre cei mai frumoși și sexy fotbaliști de la Cupa Mondială.

Din 2017, este căsătorit cu Camila Galante, o blondină focoasă și la fel de frumoasă!

Pe Instagram, Leo Paredes are 7,3 milioane de urmăritori. Soția nu este singurul lucru cu care se laudă Paredes, pe lângă carieră. Simpaticul fotbalist este tăticul unei fetițe superbe!

Top cei mai sexy fotbaliști de la Cupa Mondială: Neymar

Ultimul, dar nu cel din urmă fotbalist super-sexy de la Cupa Mondială este nimeni altul decât Neymar! Starul brazilian de la PSG a fost întotdeauna râvnit de multe doamne și domnișoare.

Pe lângă cariera impresionantă, Neymar s-a lăudat întotdeauna și cu numeroase contracte de imagine, iar aspectul său exotic a pus pe jar inimile admiratoarelor!

Pe Instagram, Neymar este cât se poate de popular, având aproape 200 de milioane de urmăritori. În prezent, despre statutul amoros al lui Neymar nu se cunosc alte informații în afară de cele legate de despărțirea de Bruna Biancardi, fosta lui iubită.

Ce ziceți, vă place topul nostru?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net