Ultimul meci al lui Modrić: Croația și Maroc se luptă pentru „bronz” la CM2022

#CM Qatar 2022
Ultima actualizare:

Înfrânte în semifinale, Croația și Maroc se mai pot consola „doar” cu o medalie de bronz la Campionatul Mondial din Qatar. Cele două își vor juca șansa, sâmbătă, de la ora 17.00, într-un meci care va fi transmis pe TVR 1. Partida va fi una cu o însemnătate aparte pentru Luka Modrić, fiind ultimul joc într-o astfel de competiție pentru fotbalistul de 37 de ani.

Luka Modrić este la ultimul său Campionat Mondial (FOTO: Getty Images)
Luka Modrić este la ultimul său Campionat Mondial (FOTO: Getty Images)

„Aceasta va fi ultima mea Cupă Mondială și din toată inima vreau să o joc în cel mai bun mod posibil”, declara mijlocașul lui Real Madrid, înainte de startul acestei ediții de CM Qatar 2022. Pentru fotbalistul croat, finala mica va fi meciul cu numărul 162 la națională. Practic, duelul pentru medalia de bronz va fi o reeditare, dat fiind faptul că naționala Croației și cea a Marocului s-au mai întâlnit o dată, în faza grupelor, când au încheiat cu o remiză albă.

Croația are avantajul istoric

Doar că, în cazul echipei lui Luka Modrić, aceasta are de partea ei avantajul istoric: a mai fost de două ori între primele patru naționale din lume și chiar a mai jucat o finală mică, în 1998 și una mare, în ediția trecută. Maroc, pe de altă parte, se poate mândri că este prima națională africană ajunsă în semifinalele unui turneu final, ceea ce face să nu aibă nimic de pierdut în duelul pentru medalia de bronz. De altfel, africanii nu au primit gol de la niciun adversar la CM 2022 până în semifinale, singurul încasat până atunci practic un autogolul, al lui Nayef Aguerd, în meciul cu Canada. În vederea finalei mici de la CM 2022, marocanii au câteva provocări în lot, dat fiind faptul că trei fundaşi titulari sunt accidentați: Romain Saïss, Nayef Aguerd şi Noussair Mazraoui. Programul și rezultatele de la CM Qatar 2022 sunt disponibile aici.     

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net