Boala secretă de care suferă Leo Messi. De ce vomită starul de la PSG pe teren

Starea de sănătate a lui Leo Messi a fost intens pusă sub semnul întrebării, după ce starul celor de la PSG a fost văzut, în repetate rânduri, vomitând pe teren. Messi suferă de o boală de care nu multă lume a știut până acum.

De ce boală suferă Lionel Messi

Leo Messi suferă de o boală care-l face să vomite pe teren, în repetate rânduri. Atacantul argentinian a fost la numeroase controale medicale, însă nu a aflat niciodată ce diagnostic are. Cu toate acestea, presa din Italia a relatat faptul că starul celor de la PSG suferă de rinosinuzită cronică. 

Afecțiunea este caracterizată, din punct de vedere medical, prin producerea excesivă de mucoasă, pe care corpul nu o poate elimina prin flegme sau transpirație, motiv pentru care îi provoacă celui diagnosticat stări de greață și vomă. 

Din acest motiv, Leo Messi vomită constant pe teren, în timpul meciurilor. 

„Sufăr şi când sunt acasă. Am făcut o mulţime de teste, dar nu am descoperit ce am”, spunea, acum ceva timp, Leo Messi. 

Fotbalistul internațional, copilărie marcată de injecții dureroase

Aceasta nu este singura afecțiune cu care s-ar confrunta Leo Messi, atacantul cocoșilor galici. Fotbalistul internațional n-a avut deloc o copilărie ușoară și chiar a fost nevoit să apeleze la ajutorul medicilor și la tratamente în repetate rânduri.

Din păcate, Messi a suferit de deficit al hormonului de creștere, motiv pentru care nu câștiga niciun centimetru în înălțime. Ajuns la Barcelona, fotbalistul cu speranțe în suflet, care-și dorea încă de pe atunci să ajungă cel mai bun, a fost supus unui tratament dureros și îndelungat. 

Clubul FC Barcelona i-a plătit lui Messi tratamentul de creștere, care nu a fost deloc ușor de suportat de acesta, mai ales că atunci avea o vârstă destul de fragedă. Tratamentul era dureros și injectabil și trebuia să fie făcut în fiecare noapte. Oamenii care l-au ajutat în toată această perioadă grea au fost părinții lui Leo Messi, cei care îi mai făceau și injecțiile, la momentul respectiv.

Lionel Messi
Lionel Messi

N-a trecut mult, însă, iar atacantul argentinian a învățat să-și facă singur injecțiile. Sacrificiile pe care le-a făcut în numele carierei au fost enorme, însă astăzi, privind în urmă, cu siguranță este convins că a meritat tot efortul pe care l-a depus, toate acele îndurate și toate nopțile în care l-a urmat. 

Citește și - Imagini emoționante. Ce au făcut fanii Argentinei în fața casei bunicii lui Messi, după finala CM 2022

„O dată pe noapte îmi injectam hormon de creștere. Îmi schimbam picioarele. Mai întâi unul, apoi altul. Nu m-a impresionat, la început mi-o făceau mama, tatăl meu. In fiecare noapte. Până am învățat și am făcut-o singur”, spunea Messi, în presa internațională. 

De-a lungul anilor, despre Messi s-a mai speculat faptul că ar suferi de sindromul Apenger, dar și de autism. Niciuna dintre aceste afecțiuni nu a fost, însă, confirmată de atacantul argentinian.

Mai mult, Romario, un fost jucător de fotbal, a fost cel care a oferit în presă aceste detalii. Deranjat de zvonurile legate de starea de sănătate a fiului său, tatăl lui Leo Messi l-a amenințat chiar că îl dă în judecată pentru afirmațiile făcute. 

Astăzi, Leo Messi este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume. Este om de bază la PSG, coleg cu Neymar și Mbappe, dar și unul dintre cei mai talentați oameni de pe teren atunci când vine vorba de jocurile naționalei argentiniene. Duminică, Argentina a câștigat în fața Franței, la loviturile de departajare, iar după 36 de ani și după istoria făcută de Maradona, Cupa Mondială a fost câștigată de sud-americanii l`albi celeste. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net