Ce impact au avut schimb─ârile climatice asupra P─âm├óntului. Imagini din spa╚Ťiu

26 ianuarie 2022

Timp de ╚Öase luni, Thomas Pesquet a fost la bordul Sta╚Ťiei Sta╚Ťiale Interna╚Ťionale, iar vederea pe care acesta a avut-o asupra P─âm├óntului a fost alarmant─â, dar ╚Öi foarte uluitoare.

Pe m─âsur─â ce schimb─ârile de natur─â climatic─â ne afecteaz─â planeta, pe at├ót de greu ne va fi s─â stop─âm procesul prin care P─âm├óntul trece. Contul de Instagram al astronautului este plin de imagini care prezint─â frumuse╚Ťea P─âm├óntului, dar ╚Öi nivelul la care acesta s-a deterioriat, din cauza oamenilor.

pamantul din spatiu PNG

Efectele schimb─ârilor climatice, foarte vizibile din spa╚Ťiu

De asemenea, acesta a semnalat c─â de la vizita sa trecut─â, din 2016, efectele schimb─ârilor climatice sunt tot mai evidente, ghe╚Ťarii retr─âg├óndu-se vizibil, iar fenomenele meteorologice extreme ╚Öi-au f─âcut sim╚Ťit─â prezen╚Ťa din ce ├«n ce mai mult. ├Än cursul anului trecut, Statele Unite au fost m─âturate ├«n mod constant de uragane de un nivel nemai├«nt├ólnit, iar ├«n Italia, inunda╚Ťiile puternice au luat via╚Ťa mai multor persoane. 

╚śocul de care acesta s-a lovit l-a f─âcut pe Pesquet s─â devin─â ambasador la Organiza╚Ťia Na╚Ťiunilor Unite pentru Alimenta╚Ťie ╚Öi Agricultur─â. ├Än calitate de astronaut la bordul Sta╚Ťiei Spa╚Ťiale Interna╚Ťionale, acesta a sprijinit constant dezvoltarea ╚Öi cercetarea din cadrul FAO, pentru a inova domeniul agriculturii ╚Öi al produc╚Ťiei de alimente. Prin imaginile pe care acesta le are asupra P─âm├óntului, ├«╚Öi poate imagina ╚Öi modela comportamentul pe care oamenii ├«l au pe planet─â prin intermediul resurselor ce sunt ├«n sc─âdere. Ca o not─â informativ─â, conform worldometers, petrolul r─âmas ne va mai ajunge pentru circa 47 de ani. 

ÔÇ×Din spa╚Ťiu, pute╚Ťi vedea multe dintre consecin╚Ťele ale activit─â╚Ťilor umane. Unele dintre ele sunt de la schimb─ârile climatice, iar altele sunt doar poluarea pe care n-am luat-o ├«n mod serios la momentul potrivit, de exemplu, poluarea r├óurilor sau poluarea aerului.

Cel mai vizibil efect este acela c─â ghe╚Ťarii se retrag de la an la anÔÇŁ, a transmis Thomas Pesquet, prin intermediul CNN.

stanga
dreapta
image
image
image
image

Pute╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
crbl  2 (2) jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg