Ce mireasă frumoasă a fost Pippa Middleton! Moment emoționant în fața bisericii

20 mai 2017
article img
Pippa Middleton și James Matthews s-au căsătoritFoto: Getty

A fost zi de sărbătoare în Marea Britanie! Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton (33 de ani), s-a căsătorit cu bancherul James Matthews, sâmbătă (20 mai). Ceremonia religioasă s-a încheiat deja. Pe invitații prezenți la biserica St. Mark i-a prins ploaia după ce au ieșit din lăcașul de cult.

UPDATE: Ceremonia s-a încheiat. Când au ieșit din biserică, mirii s-au sărutat din nou, de această dată în fața publicului.

article img
Sărutul emoționant din fața bisericiiFoto: Getty

UPDATE: Pippa Middleton s-a lăsat așteptată la biserică. Ea a venit însoțită de tatăl ei, Michael, într-un Jaguar MK V din 1951.

article img
Pippa și Michael MiddletonFoto: AFP

article img
Rochia a fost creată de designerul Giles BrideFoto: AFP

article img
Invitații au fost surprinși de ploaieFoto: Splashnews

article img
Familia Pippei, alergând prin ploaieFoto: Splashnews

Pippa Middleton a ales să aibă o nuntă în stil scoțian și va dobândi un titlu nobil în urma căsătoriei cu James Matthews. Suma totală pe care aceștia au cheltuit-o pentru marele eveniment este de 334.000 de lire, cu aproximație.

article img
Invitații s-au întrecut în vestimentațieFoto: Splashnews

article img
Prințesa Beatrice și soțulFoto: Splashnews

Prințul Harry este așteptat să vină alături de iubita lui, actrița Meghan Merkle, deși la început s-a speculat că nu este pe lista invitaților. Cu toate acestea, nu este invitată iubita fratelul lui James Matthews, Spencer, modelul Vogue Williams.

article img
Spencer Matthews, fratele mireluiFoto: AFP

article img
James Middleton, fratele lui PippaFoto: AFP

În afara curții unde se află biserica St. Mark, s-au strâns zeci de oameni, curioși să-i vadă pe membri familiei regale și pe ceilalți invitați, potrivit DailyMail. Presa a stat tot în afara curții și a fotografiat fiecare mișcare a nuntașilor.

article img
Zeci de curioși au venit să vadă familia regalăFoto: Splashnews

Roger Federer, printre invitații de seamă

Nu doar familia regală și prietenii Pippei Middleton și ai lui James Matthews au luat parte la ceremonia religioasă de la St. Mark. Printre nuntași se află și Roger Federer, care a fost în centrul atenției. El a venit cu soția lui, Mirka.

article img
Roger și MirkaFoto: AFP