Ce titlu nobiliar ar primi iubita Prințului Harry dacă se vor căsători

Ultima actualizare:

    Iubita Prințului Harry nu va putea fi prințesă dacă se vor căsătoriFoto: Getty
Iubita Prințului Harry nu va putea fi prințesă dacă se vor căsătoriFoto: Getty

O serie de speculații circulă prin presa britanică și în rândul admiratorilor familiei regale cu privire la posibilitatea ca Harry (32 de ani) să o ceară pe Meghan Markle (36 de ani) în căsătorie. Totuși, atribuirea unui titlu nobiliar nu va fi chiar atât de simplă și cu siguranță, actrița nu va fi o prințesă.

Prințul Harry și Meghan sunt într-o relație amoroasă de anul trecut și abia în luna noiembrie au oficializat-o, după ce presa britanică i-a urmărit îndelug și îndeaproape. Dar, potrivit Daily Star, chiar dacă cei doi se vor căsători, frumoasa brunetă nu va primi titulatura de prințesă. Motivul ține pur și simplu de faptul că există un protocol foarte strict cu privire la acordarea titlurilor nobiliare.

Doar cei de așa-zis sânge regal pot deveni prinți sau prințese, iar în cazul în care Harry și Meghan vor decide să facă pasul cel mare, ea se va lovi de același impediment precum Kate Middleton, când s-a căsătorit cu Prințul William. Totuși, chiar dacă nu va fi prințesă, cuplului i se va oferi un ducat, așa cum cere tradiția.

Cel mai probabil, dacă Harry și iubita sa își vor uni destinele în fața altarului, vor deveni Ducele și Ducesa de Sussex, după cum indică sursa citată. Dacă nu vor această regiune, ei ar putea fi Duci de Clarence și Buckingham. La fel s-a întâmplat și în cazul lui William și Kate, care azi, mai sunt cunoscuți și ca Ducii de Cambridge.

Între timp, relația de dragoste dintre Harry și Meghan evoluează rapid, iar de ziua ei de naștere, prințul i-a oferit o călătorie romantică în Africa de Sud.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg