Cel puțin 21 morți și 20 de dispăruți în urma ploilor istorice din Tennessee


    Zeci de mii de case au rămas fără electricitateFoto: AFP
Zeci de mii de case au rămas fără electricitateFoto: AFP

Scene șocante în SUA! Zeci de mii de case au rămas fără electricitate, cel puţin 21 de oameni şi-au pierdut viaţa şi zeci sunt daţi dispăruţi, în timp ce furtuna tropicală Henri străbate nord-estul Statelor Unite.

Copaci dezrădăcinaţi, mai mult de 140.000 de gospodării rămase fără curent electric, iar milioane de oameni din Long Island şi sudul New England au fost avertizaţi cu privire la inundaţii, potrivit news.ro. Furtuna tropicală Henri, actualizată de la nivelul de uragan de categorie unu, a adus vânt cu viteze de până la 95 de kilometri pe oră în Rhode Island.

Mai la sud, în Tennessee, inundaţiile au cauzat pierderea a 21 de vieţi, iar zeci de oameni sunt dispăruţi în apropiere de Nashville, unde au căzut ploi fără precedent, după cum a scris presa locală. Sute de case au fost afectate, iar drumurile şi podurile au fost afectate. În plus, şi în acest stat mii de oameni au rămas fără energie electrică.

Preşedintele Joe Biden a transmis condoleanţe celor afectaţi şi a spus că oficialii sunt pregătiţi să ofere asistenţă acolo unde este nevoie. El a aprobat şi ajutoare pentru statele Rhode Island, Connecticut şi New York, aşteptat să fie foarte afectate de Henri. Sute de zboruri de pe aeroportul din New York au fost anulate.

Aproximativ 6 milioane de oameni care locuiesc în apropiere de coastă în Long Island, Connecticut şi Massachusetts au fost alertaţi înainte ca uraganul să fie declasat. Mai mult de 36 de milioane de oameni din sudul New England, inclusiv New York şi New Jersey, au primit alerte cu privire la furtuna topicală. Parcurile şi plajele din Massachusetts au fost închise temporar, a anunţat biroul guvernatorului Charlie Baker.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
cub matilda pascal cojocărița png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub theo rose anghel damian png
cub razvan ciobanu png
fabrica mustar tecuci jpg
stres
image
image
image
image
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg