Cercetători de la Institutul de Virusologie din Wuhan, spitalizaţi cu Covid din noiembrie 2019 înainte să se afle de epidemie!


    China a respins, vineri, apelul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru o nouă anchetă pe teritoriul săuFoto: Getty
China a respins, vineri, apelul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) pentru o nouă anchetă pe teritoriul săuFoto: Getty

Informații șocante! Trei cercetători de la Institutul de Virusologie din Wuhan (WIV) au fost spitalizaţi în noiembrie 2019, înainte ca China să dezvăluie epidemia, potrivit unui raport al serviciilor americane de informaţii.

Potrivit acestui raport, aceşti cercetători ar fi prezentat simptome atât ale covid-19, cât şi ale unei boli sezoniere mai comune, cu o lună înainte ca China să anunţe începutul pandemiei în oraşul Wuhan.

O purtătoare de cuvânt a Consiliului Naţional american de Securitate (NSC) nu a comentat raportul dezvăluit de WSJ, însă a declarat că administraţia Biden continuă să-şi pună ”întrebări serioase despre primele zile ale pandemiei covid-19, inclusiv despre originea acesteia în Republica Populară China”.

Guvernul american cooperează cu OMS şi cu alte state membre în vederea susţinerii unei examinări a originii pandemiei de către experţi, ”fără interferenţă şi politizare”.

China a refuzat să predea date brute despre primele cazuri de covid-19 echipei OMS însărcinată să ancheteze cu privire la originea pandemiei, complicând eforturi ale unei înţelegeri a felului cum a început.

China neagă acuzațiile aduse în raportul serviciilor americane de informații

Statele Unite, Norvegia, Canada, Marea Britanie şi alte ţări au certut în martie o anchetă suplimentară şi un acces total la toate datele cu privire la primele stadii ale epidemiei.

Cercetători şi oficiali chinezi au respins întotdeauna ipoteza unei ”scăpări” a virsului SARS-CoV-2 din laboratorul din Wuhan şi susţin că acesta ar fi putut circula în alte regiuni înainte să ajungă la Wuhan.

Ei susţin că virusul ar fi putut intra în China din altă ţară, prin intermediul unor alimente congelate sau animale sălbatice.

Un purtător de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Zhao Lijian, a respins luni drept ”total fals” faptul că membri ai personalului de la Instititul de Virusologie din Wuhan s-ar fi îmbolnăvit.

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
caine covid carantina china foto twitter jpg
Zile libere legale în 2023
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png
Anamaria Prodan