Cine este Ana Caterina Morariu, actriță de succes în Italia și partenera lui Bruce Willis în „Ocean’s Twelve”

Ana Caterina Morariu, actriță italiană de origine română, se bucură de mult succes peste hotare, în special în Italia unde este foarte cunoscută pentru prezența sa în serialele de televiziune. Cel mai recent este difuzat în prezent de postul național Rai 1. Ana Caterina Morariu, care a apărut și în „Ocean’s Twelve”, alături de Bruce Willis, adaugă un nou rol impresionant în palmaresul său, acela al Antoniettei Grandi în serialul de televiziune „La Lunga Notte – La Caduta del Duce” difuzat pe Rai 1.

image

Cine este Ana Caterina Morariu

Născută în 1980 la Cluj-Napoca, Ana Caterina Morariu, fiica balerinei Marineta Rodica Rotaru, vorbește patru limbi și a absolvit prestigiosul „Centro Sperimentale di Cinematografia din Roma” în 2002.

După apariții în producții internaționale precum „Ocean’s Twelve” unde a jucat alături de Bruce Willis și în diverse seriale italiene, actrița își consolidează statutul de vedetă prin interpretarea personajului Antonietta Grandi în noua producție „La Lunga Notte – La Caduta del Duce”, transmite Rotalianul.

Despre personajul interpretat de Ana Maria Morariu

Antonietta Grandi, personajul interpretat de Ana Maria Morariu în „La Lunga Notte”, este soția lui Dino Grandi, o femeie sofisticată și cultă, provenind dintr-o familie bogată din provincia Bologna.

Deși dedicată vieții politice și sociale alături de soțul ei, Antonietta suferă din cauza distanței față de copiii săi care trăiesc în străinătate și este profund îngrijorată de consecințele alegerilor lui Dino, riscându-și viața din dragoste pentru el.

„La Lunga Notte” este o serie de televiziune difuzată de Rai 1, care explorează un moment crucial din istoria Italiei, căderea lui Benito Mussolini.

Seria, regizată de Giacomo Campiotti, se concentrează pe figura istorică a lui Dino Grandi (interpretat de Alessio Boni), unul dintre personajele cheie în destituirea lui Mussolini.

În noaptea dintre 24 și 25 iulie 1943, Grandi a jucat un rol decisiv în votul pentru înlăturarea dictatorului, potrivit rotalianul.ro.

Telespectatorii pot urmări serialul pe Rai 1 și simultan pe platforma de streaming RaiPlay.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net