Emma Heming, soția lui Bruce Willis, declarații sfâșietoare: „Mă simt foarte vinovată”

Ultima actualizare:

Emma Heming (45 de ani) a recunoscut că s-a simțit vinovată că are anumite privilegii de a sprijini diagnosticul de demență al soțului Bruce Willis (68 de ani) la care alții în situații similare ar putea să nu aibă acces.

Emma Heming și Bruce Willis
Emma Heming îi este alături constant lui Bruce Willis, care e bolnav de demență (Foto: GettyImages)

Emma Heming speră să inspire persoanele care se află în aceeași situație ca ea

Mă lupt cu vinovăția, știind că am resurse pe care alții nu le au.”, a scris Heming într-un articol de opinie pentru ziarul Marie Shriver’s Sunday Paper, publicat sâmbătă. „Eu am ocazia să pot să plec într-o drumeție și să îmi limpezesc mintea, ceea ce nu multe persoane care îngrijesc bolnavi de demență pot să facă.

Când ceea ce împărtășesc despre călătoria familiei noastre atrage atenția presei, știu că există multe mii de povești nespuse, neauzite, fiecare dintre ele meritând compasiune și îngrijorare. Sper doar că ceea ce aleg să arăt lumii îi va ajuta și pe alții care se află în aceeași situație.”, a explicat modelul britanic.

Heming – care împarte fiicele Mabel, 11 ani, și Evelyn, 9, cu Willis – a adăugat că și-a dat seama de importanța de a fi o „susținătoare” a „familiilor care nu au timpul, energia sau resursele pentru a-și spune poveștile.”

Vreau ca oamenii să știe că atunci când aud de la o altă familie afectată de această boală, aud aceeași poveste a familiei noastre de durere, pierdere și tristețe imensă răsunând în a lor.” , a mai xplicat Emma Heming.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală (FTD) la începutul acestui an. Emma a vorbit și despre cum diagnosticul lui Bruce a ajutat-o ​​pe ea și pe familia lor în multe feluri. „Am mult mai multe speranțe astăzi decât am avut după ce Bruce a fost diagnosticat pentru prima dată”, a scris Heming, adăugând: „Înțeleg mai bine această boală acum, mai ales că sunt și conectată la o comunitate incredibilă, care îmi oferă sprijin constant.” 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net