Fiica lui Bruce Willis, „torturată” de boala actorului: „Credeam că nu îl mai interesează de mine”

Ultima actualizare:

Tallulah (29 de ani), una din fetele lui Bruce Willis (68 de ani), a dezvăluit că a simțit de foarte mult timp că ceva este în neregulă cu tatăl ei. Într-un eseu personal scris pentru Vogue, tânăra și-a amintit că a fost martoră la declinul mental constant actorului, care suferă de demență. 

Bruce Willis, alături de fiica lui, Talullah
Tallulah a simțit încă din adolescență că ceva este în neregulă cu Bruce Willis (Foto: Instagram)

Talullah Willis a recunoscut că a crezut că lui Bruce Willis nu îi mai pasă de ea, iar pe măsură ce simptomele au devenit mai grave, a început să „ia personal” comportamentul său ciudat, scriind: „Avusese doi copii cu mama mea vitregă, Emma Heming Willis, și am crezut că și-a pierdut interesul pentru mine. Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu adolescent s-a torturat cu niște calcule greșite: nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu”.

Bruce Willis are parte de sprijinul întregii familii

Bruce Willis are trei fete din mariajul cu Demi Moore, pe Tallulah, Scout (31 de ani) și Rumer (34 de ani), și două fete din căsnicia actuală, Mabel (11 ani) și Evely (9 ani).

Diagnosticul devastator al lui Bruce a fost dezvăluit lumii la începutul anului 2022, familia sa - inclusiv fosta sa soție Demi Moore, copiii lor și actuala lui soție Emma - transmițând o declarație comună în numele actorului, împărtășind în același timp detalii despre starea sa. Într-o postare pe Instagram distribuită pe conturile lor, femeile au explicat că starul de la Hollywood „a avut unele probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive”. Afazia progresivă primară este un tip de demență frontotemporală

 „Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a continuat declarația. „Acesta este un moment cu adevărat dificil pentru familia noastră și suntem foarte recunoscători pentru dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu.” Cu toate acestea, în timp ce vestea despre starea lui Bruce nu a fost împărtășită public până în martie 2022, Tallulah spune că el „s-a luptat în liniște” cu problemele de sănătata cu mult timp înainte de diagnostic- timp în care ea însăși se lupta cu anorexia. 

Acum, boala lui Bruce Willis a progresat și el a fost diagnosticat în acest an cu demență frontotemporală, lucru confirmat și de familia actorului. Bolnavii care suferă de această afecțiune au probleme de memorie, modificări de comportament și dificultăți de vorbire și mișcare.

„În timp ce eram învăluită în problemele pe care le aveam cu corpul meu, tatăl meu se lupta în liniște. Au fost efectuate tot felul de teste cognitive, dar nu aveam încă un nume pentru boala lui”, a mai spus tânăra. Cu toate acestea, în vara anului 2021, Tallulah spune că a avut o trezire dureroasă la realitate, când și-a dat seama cât de gravă era starea lui Bruce Willis: „Deodată mi-am dat seama că nu voi avea parte niciodată de acel moment tată-fiică. Tatăl meu nu va putea vorbi despre mine la nunta mea. A fost devastator. Am ieşit afară şi am plâns în tufişuri”. Acum, Tallulah spune că este concentrată să se bucure de cât mai multe momente cu tatăl ei, dezvăluind că „face o mulțime de fotografii” ori de câte ori îi vizitează casa – asigurându-se totodată că salvează „toate mesajele vocale de la el pe un hard disk”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net