Nu se lasă doborât de boală! Bruce Willis, imagini emoționante de la ziua fiicei sale

Ultima actualizare:

Un tată model! Bruce Willis (68 de ani) a sărbătorit-o recent pe Mabel (11 ani), una din fiicele pe care le are cu modelul britanic Emma Hemming (44 de ani). Actuala soție a starului de la Hollywood a publicat un mesaj emoționant, în weekend.

Bruce Willis și-a sărbătorit recent fiica (Foto: GettyImages/Instagram)
Bruce Willis și-a sărbătorit recent fiica (Foto: GettyImages/Instagram)

Bruce Willis încearcă să rămână lucid pentru fiicele lui

Bruce Willis, care deține o avere de 250 milioane de dolari, s-a distrat în weekend alături de soția sa și fetița lor, Mabel, care a împlinit 11 anișori. Emma Hemming a publicat o serie de poze cu Bruce Willis, în care apare alături de fata lui.

La mulți ani, Mabel Ray! Energia ta este contagioasă. Poți să luminezi o încăpere întreagă cu zâmbetul și căldura ta. Este de admirat modul în care iubești și ai grijă de familia și de prietenii tăi. Continuă să strălucești, iubirea mea”, a scris Emma Hemming, pe pagina sa de Instagram. Bruce s-a căsătorit cu manechinul britanic în 2009, iar cuplul mai are împreună o fetiță, pe Evelyn (8 ani).

Toată familia îi este alături

Bruce Willis a fost diagnosticat recent cu demență frontotemporală, o boală cruntă care i-a afectat calitatea vieții și care l-a făcut să se retragă din industria filmului. Inițial, vedeta din „Greu de ucis” fusese diagnosticată cu afazie, însă după mai multe investigații medicii au ajuns la concluzia că suferă, de fapt, de demență. Deși este o boală degenerativă fără leac, Bruce Willis este optimist. El își dorește să rămână lucid cât mai mult timp posibil, pentru a se bucura de copiii lui. El are parte de toată susținerea familiei sale.

Fosta lui soție, Demi Moore (60 de ani), cât și fetele pe care le au împreună, Rumer (34 de ani), Scout LaRue (31 de ani) și Talullah Bell (29 de ani) îi sunt alături marelui actor, pe măsura ce boala lui progresează. Pe contul său de Instagram, Emma Hemming îi ține la curent pe fanii soțului său cu starea de sănătate a actorului.

Ea a vorbit deschis în public despre boala lui, pentru a ridica nivelul de conștientizare față de astfel de afecțiuni greu de depistat. Emma a dezvăluit, luna trecută, că Bruce Willis are dificultăți de comunicare și i-a rugat pe fotoreporteri, dar și pe fani, să nu interacționeze cu el dacă îl văd pe stradă și, mai ales, să nu țipe la acesta: „Fac apel la fotografi, la cameramani și la toți cei care vor să obțină imagini exclusive cu soțul meu. Vă rog, păstrați distanța! Nu țipați la el, nu îl întrebați cum se simte și nu faceți prea mult zgomot”.

image
image
image
image
image
image
betty stoian jpeg
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg
marcela fota instagram jpg
Gigi Becali jpg