Rugați-vă pentru el și familia lui! Anunțul care zguduie lumea filmului - un mare actor e în stare gravă!

Ultima actualizare:

Vești cutremurătoare pentru fanii lui Bruce Willis (67 de ani). Familia face un apel emoționant către public, după ce îndrăgitul actor a primit cea mai proastă veste posibilă.

Bruce Willis a fost forțat să se retragă din actorie, din cauza bolii. / foto: Getty Images
Bruce Willis a fost forțat să se retragă din actorie, din cauza bolii. / foto: Getty Images

Tragedia care a lovit familia actorului Bruce Willis este una care ne amintește fiecăruia dintre noi că, în cele din urmă, nimic nu poate fi mai important decât sănătatea. După o carieră atât de incredibilă, actorul a fost forțat să se retragă, familia acestuia anunțând public retragerea lui Bruce de pe marele ecran.

Cu siguranță fiecare dintre noi ne amintim cu drag de rolurile interpretate de Bruce Willis și de mulțimea de amintiri pe care ne-au lăsat-o filmele acestuia. Deși nu a reușit niciodată să câștige un premiu Oscar, actorul a avut o carieră incredibilă, printre rolurile sale cele mai populare fiind în seria „Greu de Ucis”, „Al șaselea simț” și „Pulp Fiction”.

Familia a actorului a anunțat boala cruntă de care suferă acesta

Familia roagă publicul să fie alături de actor. / foto: Shutterstock
Familia roagă publicul să fie alături de actor. / foto: Shutterstock

În urma unei postări pe Instagram, familia lui Bruce Willis a anunțat public cu ce se confruntă actorul. Conform familiei acestuia, actorul suferă de demneță frontotemporală, iar printre simptome se numără: modificări de personalitate, dificultăți de comunicare, dar și tulburări motorii. Această formă de demneță este diagnosticată, de cele mai multe ori, la o vârstă mai redusă decât alte forme ale bolii.

„Acesta este un moment cu adevărat dificil pentru familia noastră și apreciem foarte mult dragostea, compasiunea și sprijinul vostru continuu. Am vrut să îi anunțăm pe fanii lui de această situație pentru că știm cât de mult înseamnă el pentru voi, așa cum și voi însemnați pentru el”, se arată în mesajul transmis de familia actorului Bruce Willis. 

Familia actorului a mulțumit publicului pentru sprijinul oferit lui Bruce Willis.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net