Un actor cunoscut de Hollywood se află în stare critică! Medicii nu-i mai dau nicio șansă

Ultima actualizare:

Un actor important de Hollywood se află în stare critică! Tom Sizemore, din „Saving Private Ryan”, rămâne în comă în urma anevrismului suferit în februarie, iar medicii spun că nu mai există nicio şansă pentru el. Familia a fost sfătuită de doctori să ia în calcul varianta deconectării de la aparate. 

Tom Sizemore e cunoscut pentru numeroase roluri, printre care și „Saving Private Ryan”
Tom Sizemore e cunoscut pentru numeroase roluri, printre care și „Saving Private Ryan”

Nicio şansă pentru Tom Sizemore. Actorul de la Hollywood e în stare critică

Un reprezentant al actorului a confirmat că familia sa va decide asupra vieţii actorului internat la spital de 10 zile, conform The Guardian. 

Tom Sizemore nu mai are nicio speranță de însănătoșire după ce a suferit un anevrism cerebral, a declarat familia sa, confirmând că va lua o decizie privind sfârșitul vieții artistului.  Actorul în vârstă de 61 de ani se află în comă la secția de terapie intensivă a Centrului Medical Providence Saint Joseph din Los Angeles, de când a fost internat pe 18 februarie. Actorul a fost găsit inconştient în locuinţa sa din Los Angeles în miez de noapte, în urma unui atac cerebral. 

Luni seară, reprezentantul lui Sizemore, Charles Lago, a emis o declarație în care a dezvăluit că nu există nicio șansă de recuperare a acestuia.

Astăzi, medicii au informat familia sa că nu mai există nicio speranță și au recomandat decizia de încetare a vieții. Familia decide acum aspectele legate de sfârșitul vieții și o declarație suplimentară va fi emisă miercuri", a declarat Lago.

 Cerem intimitate pentru familia sa în această perioadă dificilă și doresc să mulțumească tuturor pentru sutele de mesaje de susținere și rugăciuni primite", a adăugat el. "A fost o perioadă dificilă pentru ei", a mai spus acesta. 

O viaţă marcată de conflicte

Sizemore, este cunoscut pentru filme precum "Saving Private Ryan", "Heat" și "Black Hawk Down".  Una dintre primele sale apariții pe marele ecran a fost în filmul lui Oliver Stone "Born on the Fourth of July" din 1989. Ulterior, a jucat în Point Break în 1991, True Romance (1993) și Natural Born Killers (1994).

Nu de puţine ori actorul a avut probleme cu forţele de ordine.  Sizemore a fost condamnat pentru violență domestică, în 2003, împotriva iubitei sale Heidi Fleiss. Acesta a fost arestat în Los Angeles, în 2009, pentru suspiciune de agresiune asupra unei foste soții, și, din nou, în 2011, pentru aceeași infracțiune, conform the Guardian. 

În 2005, Sizemore a fost condamnat la câteva luni de închisoare după ce a fost prins încercând să falsifice un test de urină. În 2006, vedeta a pledat că nu contestă faptul că a consumat metamfetamină în fața unui motel. A fost arestat din nou în 2007, în timp ce se afla încă în perioada de probă pentru condamnarea pentru droguri, și a fost condamnat la 16 luni de închisoare.

În 2018, o actriță pe atunci în vârstă de 26 de ani, a intentat un proces împotriva lui Sizemore, susținând că acesta a abuzat-o când avea 11 ani, în timpul producției filmului Born Killers. Sizemore a negat acuzația, iar procesul a fost ulterior respins. Sizemore a vorbit anterior despre lupta sa cu dependența, inclusiv despre cum a fost internat la dezintoxicare de colegul său actor Robert De Niro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net