Alec Baldwin, lovit cu un nou proces. Colegii care au lucrat la filmul „Rust” îl dau în judecată

Ultima actualizare:

Trei membri din echipa filmului „Rust” au intentat un proces împotriva actorului Alec Baldwin (64 de ani) și a producătorilor. Aceștia susțin că au rămas traumatizați de moartea directoarei de imagine Halyna Hutchins, pe care Baldwin a împușcat-o accidental, în urmă cu doi ani.

Alec Baldwin este dat în judecată de trei membri ai staff-ului „Rust” (foto: Profimedia)
Alec Baldwin este dat în judecată de trei membri ai staff-ului „Rust” (foto: Profimedia)

Incidentul din octombrie 2021 a avut loc într-o clădire a bisericii de la Ferma Bonanza Creek de lângă Santa Fe, New Mexico. Baldwin a tras cu arma care a ucis-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins și l-a rănit pe regizorul Joel Souza.

Acum, Ross Addiego, Doran Curtin și Reese Price îl dau în judecată pe Alec Baldwin, Rust Movie Productions, LLC și El Dorado Pictures pentru daune compensatorii și punitive, în urma leziunilor suferite pe platourile de filmare - „inclusiv pierderea auzului”. Toți trei susțin că se aflau în apropiere de actor, atunci când acesta a împușcat-o pe Halyna Hutchins și că au rămas cu sechele, din cauza sunetului asurzitor al împușcăturii.

Potrivit Sky News, documentele obținute de Fox News Digital arată: „Pe 21 octombrie 2021, inculpatul Alexander R. Baldwin III a tras cu un revolver Colt .45 spre echipajul de pe platourile de filmare ale filmului Rust, ucigându-o pe directoarea de imagine a filmului – Halyna Hutchins – și rănindu-i pe Ross Addiego, Doran Curtin și Reese Price. Aceste leziuni au fost cauzate de nerespectarea de către inculpați a regulilor de siguranță din industrie”.

De asemenea, Addiego, Curtin și Price au susținut că au fost sesizate „plângeri anterioare privind siguranța echipei” pe tot parcursul producției, iar directorul adjunct David Halls nu a reușit să „distribuie în mod corespunzător” buletinele cu normele de siguranță și modul de operare al armamentului.

Alec Baldwin, care are o avere de 70 de milioane de dolari, a pledat nevinovat la două capete de acuzare de ucidere din culpă involuntară. El se confruntă, de asemenea, cu un proces civil intentat împotriva sa de familia lui Hutchins.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net