Alec Baldwin, întorsătură de situație în cazul morții Halynei Hutchins! Actorul vrea să-și spele numele

Ultima actualizare:

Alec Baldwin vrea să-și spele numele la Hollywood, după ce arma de recuzită a actorului s-a descărcat din greșeală ucigând-o pe directorul de imagine Halyna Hutchins. Mai nou, Baldwin a dat în judecată persoanele implicate în manipularea și furnizarea recuzitei care a generat tragedia pe platourile de filmare.

1 alec baldwin jpg jpeg

Alec Baldwin a depus o plângere încrucișată la Curtea Superioară din Los Angeles, acuzând de neglijență personalul însărcinat cu manipularea recuzitei de pe platourile de filmare ale filmului Rust, unde Halyna Hutchins a fost împușcată mortal, de către actor, în mod accidental, în 2021 în New Mexico.

Persoanele incriminate au fost date în judecată atât de Baldwin, cât și de unul dintre scenariști, Mamie Mitchell. Printre altele, Alec Baldwin solicită ca o parte din daunele financiare pe care Mitchell le va câștiga de la acuzați să-i revină lui. 

Mitchell stătea în spatele lui Hutchins, care a murit la scurt timp după ce a fost rănită în timpul repetițiilor pentru o scenă din filmul „Rust”, ce s-a desfășurat la periferia orașului Santa Fe.

Mitchell l-a dat în judecată pe Alec Baldwin, care era producător al filmului, compania de producție și pe mulți alții implicați pentru agresiune și neglijență.

În plângerea încrucișată, Baldwin spune că în timp ce lucra la unghiurile camerei cu Hutchins, în timpul repetiției pentru o scenă, el a îndreptat pistolul în direcția acesteia, s-a tras înapoi, iar pistolul s-a descărcat brusc.

Împuşcătura a rănit-o mortal pe Halyna Hutchins şi l-a rănit pe regizorul Joel Souza în zona umărului.

Alec Baldwin a spus că nici el, nici Hutchins nu știau că arma conține gloanțe adevărate.

Această tragedie a avut loc pe un platou de filmare – nu un poligon de arme, nu un câmp de luptă, nu o locație în care ar exista chiar și o posibilitate îndepărtată ca o armă să conțină muniție reală”, se spune în proces.

Baldwin a susținut că i s-a spus că arma este sigură și că nu a apăsat pe trăgaci. Dar un raport criminalistic recent al FBI a constatat că arma nu s-ar fi putut descărca decât dacă trăgaciul era apăsat.

"Mai mult decât oricine altcineva de pe acel platou, Baldwin a fost privit pe nedrept drept autorul acestei tragedii. Prin această plângere încrucișată, Baldwin încearcă să-și clarifice numele", se arată în procesul actorului.

Plângerea încrucișată a lui Alec Baldwin spune că a pierdut oportunități și a fost concediat din cauza tragediei în care a fost implicat și, de asemenea, „a suferit fizic și emoțional din cauza supărării cauzate de aceste evenimente”.

Anchetatorii din New Mexico au stabilit că împușcătura a fost un accident. Cu toate acestea, procurorii analizează contextul în care s-a produs împușcătura pentru a stabili dacă ar trebui depuse acuzații penale

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net