Mare bucurie în familia Celiei! Fetița artistei a împlinit un an și a sărbătorit-o în Australia

Celia (38 de ani) este o femeie împlinită și se simte binecuvântată de când este mamă a doi copii. Fetița ei, Sara Maria a împlinit un an, iar artista a serbat-o cu mare fast, în Australia, acolo unde se află acum, alături de familia ei.

 În ultima perioadă, după cea de-a două naștere, Celia a preferat să se dedice din plin familiei și să petreacă mai mult timp împreună cu copiii ei. Și se pare că asta îi priește din  plin.

Când îmi cântă inima, eu sigur  îmi privesc  copilașii! Chiar dacă în ultima perioada n-am mai trăit  Muzica-mi pe scenă, inima mea ce credeți că face?

Cântă! Cântă de bucuria clipelor, de binecuvântarea zilelor, de zâmbetul puiuților, de fericirea clipei din prezent!  Am trăit câteva momente extrem de speciale în ultimele zile. S-a împlinit un an de când am devenit mămică pentru a doua oară, una dintre cele mai mari împliniri ai ultimilor ani. Sara-Maria mea a împlinit 1 an pe 16.02. Am să las aici câteva poze care îmi bucură mie inima, iubesc să le surprind în poze, privindu-le retrăiesc bucuria de mai multe ori…Binecuvântări Divine vă doresc, și clipe pline de Lumină!”, a împărtășit Celia cu cei care o iubesc și urmăresc îndeaproape.

Celia mai are un băiețel de 8 ani, pe Angelo. În cea de-a doua sarcină cu fetița ei, cântăreața a  întâmpinat mai multe probleme de sănătate. A făcut Covid și a avut și probleme cardiace.

Puțini știu că în sarcină am avut parte de niște complicații cardiace care mi-au dat emoții.Acest medic minunat, (dr.Alina Negru) a avut și are grijă de inima mea. La unele mămici, se întâmplă ca sarcina să pună presiune pe inimă.Eu, în trimestrul 3 am ajuns să depășesc 9000extrasistole pe zi. Dacă aritmiile nu mi-ar fi fost monitorizate constant puteam să dezvolt complicații și mai mari la inimă. “Cu inima nu e de joacă” însă mulțumesc lui Dumnezeu pentru profesionalismul și atenția cu care am fost supravegheată în timpul sarcinii. De ce nu am mai plecat în Australia să nasc? Pentru că m-am simțit aici pe cele mai bune mâini și m-am simțit în siguranță. Am adus pe lume o minune de fetiță și în continuare voi fi atentă să am grijă de inima mea, alegând să merg regulat la consult. Pe tatăl meu l-am pierdut datorită faptului că nu a știut că inima îi este bolnavă.  Dacă ar fi mers să verifice, ar fi știut  și probabil azi ar fi fost încă lângă noi. Așa că, nu pot decât să vă spun: aveți grijă de inima voastră, și la propriu și la figurat”, a postat Celia la vremea respectivă, dezvăluind problemele cu care s-a confruntat în cea de-a doua sarcină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net