Irina Nicolae a ieșit din nou la atac! A spus tot adevărul despre reunirea A.S.I.A și sarcina pierdută: „Nu aș vrea să fiu rea acuma, dar numește-mi tu o piesă de după mine!"

Ultima actualizare:

Trupa A.S.I.A. s-a reunit fără Irina Nicolae și de aici a început un întreg iureș. Fetele din formație nu s-au certat între ele, doar că, atunci când a aflat de concertul fostelor sale colege de trupă, pe care l-a perceput un eveniment aniversar, Irina Nicolae a anunțat că și-a cumpărat bilet la evenmentul de pe 6 martie de la Sala Palatului și că se va afla în primele rânduri. De aici au pornit tot felul de discuții și acuze.

Irina Nicolae (44 ani), fosta membră a trupei A.S.I.A., locuiește de 8 ani la Budapesta, dar de câteva zile a venit în țară. În plin scandal cu fostele ei colege de trupă! Asaltată de televiziuni, ea a participat deja la câteva emisiuni cum ar fi Teo, de la Kanal D, și podcastul “Acasă la Măruță”, acolo unde a povestit despre istoria trupei A.S.I.A. înființată în 1999, formula de început fiind chiar cu Anca, Irina, Sorana și Anemona, și a reluat faptul că nu a fost invitată la concertul de pe 6 martie de reunire a trupei, dar fără ea.

Irina a vorbit sincer și despre relația pe care a avut-o cu managerului celei mai tari formații de fete, Florin Ionescu, întâlnirea cu actualul său soț, Marius Vizer și unul dintre cele mai dureroase momente din viața ei, pierderea primei sale fetițe. 

Irina Nicolae iese din nou la atac! 

„Ideea de a face această formație a fost a lui Adi Ordean. Era nebunia cu Spice Girls, în perioada aia și atunci s-au gândit să fie ceva de genul ăla, dar să nu fie cu 5 fete, ci cu 4...I s-a părut că cifra asta e norocoasă. Andre erau 2, Exotic erau 3 fete...", a început să își amintească Irina Nicolae. 

„Eu sunt parte din A.S.I.A., din istoria  acestei trupe, din perioada de aur a trupei. Toate hiturile formației A.S.I.A. din perioada de aur sunt scoase când eu am activat. Motivul pentru care formația asta a luat ființă am fost noi două, eu și Anca. Nu am declarat niciodată public că sunt șefa acestei formații, că sunt lider. Am spus de fiecare dată că fetele sunt egale”, a ținut să precizeze Irina.

Atunci când Măruță a întrebat-o dacă s-a simțit dată la o parte, având în vedere că fostele ei colege au repornit A.S.I.A. în formula Anca, Sorana, Iana și Anemona, soția lui Marius Vizer a răspuns că se simtă dezamăgită.

 „Vreau să spun că m-am simțit dezamăgită. Noi am fost ca o familie, am crescut, am stat,  am petrecut o viață împreună ca și o familie. Mi s-a părut ciudat că atunci când se face un concert aniversar, pentru că așa s-a anunțat, eu am aflat din partea presei...Hai să-ți spun de ce mi-am cumpărat bilet! Am simțit nevoia să fiu lângă oamenii cărora le datorez această carieră de 24 de ani... Nu aș vrea să fiu rea acuma, dar numește-mi tu o piesă de după mine!", i-a  spus Irina Nicolae lui Măruță.

 „Vreau să spun că m-am simțit dezamăgită”

Pentru că eu am făcut parte din trupa A.S.I.A.,  din perioada de aur a trupei A.S.I.A. și am simțit nevoia să fiu lângă oamenii cărora le datorez această carieră de 24 de ani, nu sunt 25. Probabil că de asta nu m-au invitat! (…) Oamenii se așteptau pentru că am primit telefoane după asta! Cum să nu vii? (…)

A.S.I.A. e parte din mine, parte din viața mea, o să rămân clar fan până la sfârșitul zilelor. Eu le susțin, sunt lângă ele, dacă asta au decis și vor să meargă pe drumul ăsta, fiecare decide și își asumă. Eu, ai văzut, mi-am cumpărat un bilet. Și o să merg la concert pentru că mi-am luat bilet. Eu nu vreau să creez nicio tensiune, ca spectacor pot să fiu acolo, sunt un susținător în momentul ăsta, vin să le susțin!”, a mai adăugat Irina Nicolae în podcastul “Acasă la Măruță”, atunci când a povestit despre asta.

Dacă fetele de la A.S.I.A. se uită la podcastul ăsta, ce le-ai spune?”, a mai întrebat Cătălin Măruță.

"Că le urez mult succes!", a fost răspunsul Irinei Nicolae.

A punctat și relația cu Florin Ionescu

Aflată la momentul adevărului, Irina Nicolae a povestit și despre relația ei cu managerul trupei, Florin Ionescu. 

"Relația mea cu Florin, ca să punctăm și lucrul ăsta, ca să nu se înțeleagă nimic greșit, a luat naștere înainte de nașterea formației A.S.I.A. Iar presa a aflat undeva după doi ani-doi ani și jumătate. În 2004 l-am cunoscut pe actualul meu soț, foarte multă vreme nu am știut cine este. Eram cu Florin, da. Acest episod a venit în această perioadă probabil de vulnerabilitate a cuplului nostru…(…) Noi ca și cuplu ne pierdusem undeva.  

Eu am să plec, am să mă duc la Budapesta, ca să mă întâlnesc cu omul ăsta! Florin mi-a zis: "Tu știi că dacă ai plecat, s-a terminat! Și am zis: Da, știu!" Se pare că feelingul  meu a fost foarte bun. Avem o familie împreună, avem un copil împreună”, a povestit deschis Irina Nicolae atât despre relația ei cu managerul trupei A.S.I.A., Florin Ionescu cât și despre noul început, acela alături de Marius Vizer, omul de afaceri care i-a devenit soț în 2015.

Dezvăluiri emoționante despre pierderea sarcinii

Nu toate lucrurile au fost roz în viața Irinei Nicolae după ce a început relația cu omul de afaceri Marius Vizer. Fosta membră a trupei A.S.I.A. i-a povestit cu lacrimi în ochi lui Cătălin Măruță, cum a pierdut-o pe prima ei fetiță căreia a vrut să-i dea numele de Scarlett, așa cum se numește acum fetița ei de 5 ani. A rămas însărcinată  de două ori, dar prima sarcină a fost dificilă și a dus la complicații în urmă cărora Irina Nicolae și-a pierdut prima fetiță.

Înainte de Scarlett, care are acum 5 ani, uite vezi, că îmi vine să plâng, am mai avut o sarcină, tot o fetiță, și am născut indus, provocat, la 5 luni și o zi, după un travaliu foarte greu. Sunt cazuri foarte rare și nu-i oferi copilului ăsta decât o viață...nu se știe cum. I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că am rămas întreagă la minte și pentru că în momentul în care am ieșit din…după cele 2 zile de travaliu, copilul a ieșit cu picioarele în față, m-au băgat în sala de operație, de urgență, mi-am dat seama că sunt un caz grav. Fetița  știe că are o surioară, acolo în cer.

După această expriență foarte grea pentru noi că și familie, ne-am dat seama că suntem mai uniți decât am fost înainte. Sunt sigură că fetița mea va fi mândră peste ani de realizările mele!”, a mai povestit artista, emoționată de amintirile dureroase din viața ei.

Irina Nicolae, viață de prințesă în Ungaria

Irina Nicolae a făcut parte din cea mai tare trupă de fete apărută pe piața muzicală la începutul anilor 2000. Fosta membră a trupei A.S.I.A., brunetă cu codițe din formație, Irina Nicolae, duce o viață ca-n filme la Budapesta. Acolo trăiește de ani buni alături de soțul ei, omul de afaceri Marius Vizer, fiind extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală.

De aproape 20 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Vizer, se plimbă mult și își duce viața într-un mediu select, înconjurată fiind de lume bună. Irina Nicolae a renunțat la carieră muzicală pentru a-și întemeia o familie. S-a căsătorit în anul 2015, iar în 2018 a devenit mama unei fetițe cu nume deosebit, Scarlett Maria, pe care nu a expus-o deloc în mediul public.

Artista are aproape 44 de ani, a studiat limba germană, muzică i-a rămas în suflet dar a scris și cărți pentru copii. La sfârșitul anului 2008, artista a lansat prima carte dedicată copiilor, “În țară lui Dovlecel”,  urmată apoi de o adevărată colecție, “Colorează cu Dovlecel”, “Dovlecel te învață să numeri”, “Dovlecel te învață alfabetul”, “Dovlecel te învață calendarul naturii” și “Să învățăm formele și culorile cu Dovlecel”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net