Irina Nicolae și Marius Vizer, petrecere cu fast la Budapesta, pentru fiica lor. Al Bano, Borcea și Pelinel, printre invitați

Ultima actualizare:

A avut parte de o petrecere care a semănat cu un bal dedicat prințeselor. Pe 02.02.2022, Scarlett Maria, fiica Irinei Nicolae și a lui Marius Vizer, a împlinit 4 anișori, iar părinții ei au organizat la Budapesta, acolo unde au reședința, un eveniment fastuos, de la care nu au lipsit finii Borcea și Pelinel.

Marius Vizer și Irina Nicolae
Marius Vizer și Irina Nicolae

Irina Nicolae, fosta solistă a trupei ASIA, și Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, prieten bun cu Vladimir Putin, au marcat cum trebuie cea mai importantă zi din viața lor. Pe 2 februarie, fiica lor, Scarlett Maria, a împlinit 4 anișori. Căsătoriți din 2015, dar împreună din 2002, Irina Nicolae (43 de ani) și Marius Vizer (63 de ani) locuiesc la Budapesta, în capitala Ungariei. Fosta solistă a trupei ASIA a născut o fetiță pe 2 februarie 2018, care a devenit Universul lor, așa că în fiecare an aniversarea micuței devine prilej de sărbătoare.

image

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, în vizită la finii lor

Și anul acesta, părinții și-au chemat cei mai buni prieteni în capitala Ungariei, printre care și cuplul Valentina Pelinel-Cristi Borcea, aceștia din urmă fiind cununați de Marius Vizer și de Irina Nicolae, la Budapesta, în anul 2018. Valentina a publicat pe Instagram imagini de la ziua micuței Scarlett Maria. Fostul topmodel apare într-o salopetă roșie, la brațul soțui ei, Cristi Borcea, în fața unui panou pe care scrie "Scarlett Maria, aniversarea de 4 ani". Tot ei apar fotografiați alături de celebrul solist Al Bano Carrisi (78 de ani), un apropiat al familiei Vizer, care se pare că nu a lipsit nici anul acesta de la fericitul eveniment. Al Bano a fost și la petrecerea de un an a micuței Scarlett, dar și la nunta părinților ei. 

Valentina Pelinel, Al Bano și Cristi Borcea. Foto: Instagram
Valentina Pelinel, Al Bano și Cristi Borcea. Foto: Instagram

Și Irina Nicolae a avut o intervenție în social media, prin care a marcat aniversarea fiicei sale. Fosta solistă cu codițe, de la trupa A.S.I.A a publicat pe InstaStory o imagine din restaurantul în care a avut loc petrecerea. Se vede cât de fastuos este localul și ce atmosferă elegantă a fost la petrecere. 

Așa a arătat decorul de la petrecerea lui Scarlett. Foto: Instagram
Așa a arătat decorul de la petrecerea lui Scarlett. Foto: Instagram

Irina Nicolae și Marius Vizer s-au căsătorit în 2015

Pe 4 octombrie 2015, Irina Nicolae şi Marius Vizer au organizat o nuntă de vis la Budapesta, Ungaria. Petrecerea a avut loc la “Four Seasons Hotel Gresham Palace” din Budapesta, un hotel cu istorie, construit în anul 1906, în prezenţa unor oaspeţi precum Al Bano, Nadia Comăneci, Ion Ţiriac şi Ilie Năstase, dar şi prietene de-ale miresei, cum ar fi Valentina Pelinel şi Mihaela Constantinescu. Pe 2 februarie 2018 a venit pe lume fiica lor, pe care au botezat-o după numele celebrului personaj Scarlett O'Hara, din pelicula "Pe aripile vântului". Irina povestea că cel de-al doilea nume, Maria, este ales după numele Fecioarei Maria, care i-a ascultat rugăciunile de a avea o fetiță.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net