Sorana de la A.S.I.A vrea să devină mămică la 40 de ani: «Suntem pe drumul cel bun!»

#Exclusiv Click!

Sorana Darclee Mohamad împlineșt luni, pe 13 februarie, frumoasa vârstă de 40 de ani. Și pentru că a schimbat prefixul și se întâmplă lucruri frumoase în viață ei, artista a povestit, pentru Click!, că-și dorește mai mult decât oricând să devină mamă.

Sorana, una dintre veteranele trupei A.S.I.A, a ajuns la 40 de ani! Solista este în mare formă și cea mai dorință a ei, în acest moment, este să devină mamă pentru prima oară. Sorana este convinsă că acest vis i se va îndeplini.

Recent, trupa A.S.I.A s-a reunit pentru un concert, ce va avea loc pe data de 6 martie. Fetele vor relua recitalurile cu care făceau furori altădată. Sorana mai are, însă, în plan și o expoziție de pictură.

Click!: Sorana, ce faci de ziua ta?

Nu fac nimic de ziua mea în afară de repetiții cu trupa A.S.I.A.! E pe 6 martie concertul de la Sala Palatului, nu avem timp de alte lucruri!

S-a reunit trupa A.S.I.A. Cum te simți?

A venit așa dintr-odată! Bineînțeles că dacă apare dintr-odată sunt și pregătită, am și așteptări! O să fie un an absolut spectaculos. Noi iubim să muncim, să cântăm, să urcăm pe scenă, să mergem la repetiții, să înregistrăm.

Este viața pe care am ales-o de când mă știu! Chiar dacă fiecare dintre noi facem și alte lucruri, muzica este prima iubire și nu se uită! Da, ne-am reunit cu trupa A.S.I.A. Este formulă magică! În primul rând astral, am descoperit că sunt niște lucruri acolo extrem de interesante pe harta noastră astrală. Dincolo de acest aspect, este o prietenie de excepție între noi patru, este o iubire extraordinară.

Ne știm foarte bine. Nu avem nimic de dovedit una în fața celeilalte, nu așteptăm să ne impunem în vreun fel. Știm că ne susținem, știm că ne iubim, știm că fiecare dintre noi este importantă pentru toate celelalte! Ne susținem cariera, ne susținem poveștile private, e o relație frumoasă!

“S-au schimbat niște lucruri în viața mea și îmi doresc foarte tare un copil!”

Schimbi prefixul, împlinești 40 de ani! Fetele vorbeau toate de copii, la tine cum e? Îți dorești un copil?

Dacă mă întrebai acum acum câteva luni, îți spuneam foarte clar că nu îmi doresc copii. Dar niște lucruri s-au schimbat în viața mea și acum, da, îmi doresc foarte tare un bebeluș!

Suntem pe drumul cel bun cum se zice...

Suntem pe drumul cel bun! În sfârșit, o Sorana matură care o să alerge după copil într-o bună zi!

Vorbeai despre o expoziție de pictură! Când urmează și de unde pasiunea asta a ta pentru pictură?

Pasiunea pentru pictură vine de undeva din copilărie. Se pare că am avut moștenire în familie. Străbunicul meu a fost arhitect, probabil că de pe acolo, de undeva, vin niște lucruri. Da, îmi doresc expoziția aceasta pe care o pregătesc deja de vreo doi ani, în sensul tablourilor pictate. Vine foarte curând.

Nu am reușit încă pentru că, uite, exact când să mă apuc să stabilesc, a venit reuniunea A.S.I.A. și atunci lucrurile s-au schimbat puțin, dar se va întâmpla și asta! Să trecem cu bine peste repetiții, peste concertul de pe 6 Martie și atunci imediat mă voi ocupa și de expoziție și de vernisaj și de încă foarte multe lucruri pe care le pun la cale legat de pictură. O să vă țin la curent.

Click! spune

Trupa A.S.I.A a fost înființată pe 8 martie 1999, iar numele formației este constituit din inițialele prenumelor celor patru cântărețe, care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina Nicolae și Anemona.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net