A.S.I.A s-a reunit cu scandal! De ce nu a fost convocată Irina Nicolae? „Ea s-a exclus singură!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Unde e o trupă de fete, gata și scandalul! A.S.I.A s-a reunit, zilele acestea, pentru un concert ce va avea loc pe 6 martie 2023, la 25 de ani de la înființarea trupei. Irina Nicolae a fost, însă, scoasă din noua formulă pentru că nu a mai avut loc de Ianna. Cele două componente sunt, momentan, la cuțite!

cub ASIA revenire png

A.S.I.A., una dintrele trupele de succes ale anilor 2000, a anunțat oficial, vineri, 10 februarie, într-o conferință de presă, că se reunește pentru un concert aniversar la Sala Palatului, ce va avea loc pe 6 martie.

Scandalul, însă, este în toi și el a pornit de la Irina Nicolae, una dintre veteranele trupei, care a fost sărită din schemă pentru această reunire. Irina a luat foc și a anunțat pe rețelele de socializare că s-a văzut nevoită să-și cumpere bilete on-line ca să vină și ea măcar ca spectator la concert!

La reunirea trupei A.S.I.A, bătaia mare s-a dat pe inițiala „I”. Irina Nicolae a activat timp de șase ani în formație, după plecarea ei locul fiind ocupat de Ianna care a stat trei ani în trupă.

Ianna a ieșit, însă, câștigătoare, pentru că ideea reunirii trupei a fost a soțului acesteia, Octavian Drobotă, care va face parte din echipa de producție a concertului de la Sala Palatului. De altfel, Ianna a organizat, inițial, un moment A.S.I.A chiar în concertul ei de la Sala Palatului, care s-a bucurat de un mare succes.

Ianna: „Eu pe Irina nu o cunosc personal. La mine la concert nu a vrut să vină!”

Nu eu am fost cu ideea revenirii, soțul meu Octavian Dobrotă care e producatorul spectacolului a venit cu această idee. Eu am cântat trei ani cu A. S.I.A. La spectacolul meu de la Sala Palatului a fost invitată și Irina, eu mi-am dorit să fim toate pe scenă. Atunci era doar o întâlnire și Irina nu a acceptat invitația.

Această formulă e o formulă divină! Ne-a ales Dumnezeu! Eu pe Irina nu o cunosc personal, Anca a invitat-o. Când am făcut momentul Asia toată sala era în picioare.

Nu a fost nici o excludere, mai degrabă ea s-a exclus! Nu cred că va fi un război, suntem femei în toată firea! Ne pare rău pentru colega noastră că trece printr-un moment de decepție!”, a declarat Ianna, la conferința de presă de vineri.

Nu era loc pentru doi „I”, adică ori Irina ori Iana!

La rândul său, managerul trupei Florin Ionescu a explicat și el cum s-a ajuns practic la această formulă de revenire.

Am hotărât să refacem trupa în urma unui eveniment unde Iana sărbătorea 20 de ani de carieră. Atunci am observat că lumea cânta piesele lor cap coadă. Noi am început să căutam fostele componente, am pornit aceste evenimente în această formulă care credem noi ca e cea mai bună.

În 6 martie e un concert ce marchează revenirea acestei formații. Noi vrem să continuăm acest proiect, am pus bilete în vânzare, dar avem deja oferte și pentru alte concerte.

O trupă de fete e greu de ținut o perioadă lungă de timp. Vine prințul îți țdă inelul și gata! A fost o perioadă în care nu am mai ținut legătura de ele. Alexandra e în America, Alina cântă cu Direcția 5 Sylvia e cu Dj Rino. Am fost împins de soție să refacem trupa. Ne-am decis târziu. Eu nu prea aveam de gând să reunesc trupa. Fetele au tras din nou 17 piese cu vocile lor noi.

Am încercat să menținem aceste inițiale și plecând de la faptul că Ianna a înlocuit-o pe Irina în ultimii trei ani ai trupei am mers cu varianta asta! Nu era loc pentru doi „I”, adică ori Irina ori Ianna! Am menținut aceste inițiale. Sunt fete care au decis să plece! Noi nu sărbătorim acum activitatea trupei, ci o repunem pe scenă”, a declarat managerul trupei Florin Ionescu.

Irina Nicolae: „Mi se pare degradant și înjositor. Mi-am cumpărat eu un bilet online”

Irina Nicolae a cântat în trupa A.S.I.A timp de șase ani. Solista, care în prezent locuiește în Budapesta alături de soțul ei, Marius Vizer, și de fiica ei, în vârstă de cinci ani, s-a revoltat că nu a fost invitată la concertul din 6 martie.

Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni nu m-a contactat pentru acest concert, iar Adi este precum tatăl meu. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamagită.

Mi se pare jignitor ce se întâmplă acum și nu are nici o legatură cu copilul pe care îl am. Sunt la 50 de minute de România, cu toate astea, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma urmei este vorba despre munca mea de o viață.

Nu vreau nimic de la el sau de la fetele din trupă, vreau doar ca oamenii să înțeleagă faptul că eu mi-am dorit aceasta reunire, dar nu am fost invitată. Eu am cântat cu trupa A.S.I.A. din 1999 până în 2005, au fost cei mai frumoși ani. Apoi, ei au rămas cu Ianna”, a declarat artista, pentru playtech.ro.

Trupa A.S.I.A a fost înființată pe 8 martie 1999, iar numele formației este constituit din inițialele prenumelor celor patru cântărețe, care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina Nicolae și Anemona.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net